Bedømmelser Hotel Haus Herrloh***

20 juni 2013

Haus Herrloh***
76 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Haus Herrloh***
Herrlohweg 3, D-59955, Winterberg (Sauerland)
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Haus Herrloh***? Så læs bedømmelserne af Hotel Haus Herrloh*** i Winterberg (Sauerland) her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Haus Herrloh scorer et 8,9 fra 10, på grundlag af 76 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Haus Herrloh***? Læs bedømmelserne af Hotel Haus Herrloh*** i Winterberg (Sauerland), som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 31 feriefotos i Hotel Haus Herrloh*** på Zoover. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Haus Herrloh*** Winterberg (Sauerland). Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 næste

76 bedømmelser for Haus Herrloh***

76 Bedømmelser
9,1
8,7
8,3
9,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Venner, Juni 2013
"Super lang weekend gehad!"
Alex
8,0
10-06-13 Haus Herrloh in Winterberg is een gastvrij hotel, waar we goed ontvangen zijn. Persoonlijke benadering.
Naast het hotel ligt Der Brabander wat meer een fabriek lijkt, zo groot is het.
Prijs kwaliteit ben ik in al die jaren nog niet tegen gekomen. Prima! Het eten en de spontane BBQ waren top!

Med partner, Maj 2013
"Dikke aanrader"
Jan Nijkamp
10,0
05-06-13 Ook als er geen sneeuw ligt is het goed toeven in Haus Herrloh. De eigenaren en personeel zorgen voor een vriendlijke en gastvrije sfeer. Ook de keuken is prima.

Grupperejse, Maj 2013
"Echt geweldig nu in haus herrloh "
Hans Tuinman
10,0
01-06-13 Super hotel echt netjes en goedeten en drinken .ruimte voor motorfietsen en grote parkeerplaats

De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Haus Herrloh*** hos:

Med partner, Jan. 2013
"Super hotel en direct aan de piste!"
TheMaltas
10,0
03-02-13 We kwamen in de regen aan, de dame van het hotel gaf aan dat er prima geskied kon worden en gelijk had ze, we hebben drie dagen genoten op de piste. De kamer was ruim, netjes en het personeel erg aardig en behulpzaam. We hadden half pension en konden heel fijn van de kaart kiezen. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Ik raad dit hotel zeker aan en ik zou er ook graag terug komen.

Med partner, Jan. 2013
"Genoten in Winterberg in Haus Herlohh!"
Kim Bogaarts
10,0
19-01-13 Nog geen dag terug van wintersport willen wij hierbij graag een recensie achterlaten mbt ons hotel. Personeel, eten, accommodatie in een woord TOP!

Grupperejse, Dec. 2012
"Aangename verblijfplaats"
Patrick
10,0
17-12-12 Het is een zeer fijn hotel. Ideaal voor een weekendje sneeuwplezier, perfect gelegen ten opzichte van de pistes.
Het personeel is supervriendelijk en staan constant direct voor je klaar.
Ook zeer kindvriendelijk, je voelt je er direct thuis.
Het restaurant is ook oké.
De kamers zijn proper en ruim, de badkamers waren over het algemeen ruim, sommige badkamers waren wat aan de kleine kant.

Med partner, Dec. 2012
"Een aanrader"
huub en janna
9,0
15-12-12 Wij hebben er een paar zeer fijne dagen beleeft , een leuke groep mensen ontmoet , en een zeer leuke avond met elkaar door gebracht ,

voor ons zeker tot een volgende keer
gr huub en janna

Med partner, Dec. 2012
"Meer dan een aanrader"
van de Graaf-Van En...
10,0
03-12-12 Vandaag (3/12/12) verlieten wij het hotel, zeer tevreden. Alles piek fijn in orde, het eten bijzonder lekker en vriendelijk ontvangst en bediening. Een hotel waar wij zeker naar wederkeren.

Med partner, Nov. 2012
"Perfect hotel !!"
C Kolmans
10,0
01-12-12 Via veiling kwamen wij bij dit hotel uit. We wisten niet wat we konden verwachten maar we kunnen alleen maar zeggen dat het ons zeer goed bevallen is. Hotel ligt direct aan de pistes, het eten was erg lekker en de medewerkers zijn erg behulpzaam. De kamers zijn eenvoudig maar schoon en ruim zat, heerlijke bedden, goede douche en geweldig uitzicht ! Elke dag schone handdoeken en een lekker opgemaakt bedje. Wij komen hier zeker terug ! Heel het hotel is rookvrij.

Venner, Aug. 2012
"Super"
lenie en vera
10,0
01-09-12 wij hebben op doortocht bij een wandelvakantie maar een nacht gelogeerd, maar het heeft ons aan niets ontbroken. Vooral het eten was helemaal super. Ik snap niet dat Hans zo slank kan blijven met zo,n kok.

1 2 3 4 5 6 7 8 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information