Vælg et internationalt website
Afrejsedato
Personer
Fra
kr 976
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
1139 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Turquoise Resort & Spa*****
P.K. 70-71, TR-07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Officiel webside
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Turquoise Resort & Spa*****? Så læs bedømmelserne af Hotel Turquoise Resort & Spa***** i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Turquoise Resort & Spa
scorer et
fra
, på grundlag af
1139
bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Turquoise Resort & Spa*****? Læs bedømmelserne af Hotel Turquoise Resort & Spa***** i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 1264
feriefotos
Vent et øjeblik...
Udbydere
Flybilletter
Find et hotel
De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Turquoise Resort & Spa***** hos...
Klik for at minimere
Anden
Vis lufthavne på kortet
Til:
Vis alle lufthavne på kortet
ANTALYA - ANTALYA (56 km)
DALAMAN - DALAMAN (232 km)
KONYA - KONYA (170 km)
DENIZLI - CARDAK (188 km)
ANTALYA - ANTALYA (56 km)
DALAMAN - DALAMAN (232 km)
KONYA - KONYA (170 km)
DENIZLI - CARDAK (188 km)
Anden
Vis lufthavne på kortet
Angiv venligst hvilken lufthavn, du rejser fra
Angiv hvilken lufthavn, du ankommer til
Afrejsedatoen kan ikke være senere end ankomstdatoen
Hotel booking
Tips (0)
Vejrudsigt
Hotel information
Spørgsmål og svar (0)
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Turquoise Resort & Spa***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun. Du kan selv tilføje en bedømmelse.
Har du allerede besøgt dette overnatningssted?
Tilføj din egen bedømmelse
9,2
9,2
8,7
9,4
Vis karakter og bedømmelser fra:
Vis alle
ALLE
"Dit is genieten !!!"
Wiilemijn
12-05-13
Wij hebben op basis van de vele positieve beoordelingen besloten om naar dit hotel te gaan. Het was fantastisch. We hadden een net gerenoveerde kamer in het hoofdgebouw, niet heel groot maar prachtig! Ook de lobby was net gerenoveerd. We werden ontvangen met bubbels en voor de kids een kinderdrankje. .Heel leuk ! Eten was lekker, gevarieerd en meer dan voldoende. Presentatie ervan was super. En tafeltjes gezellig met tafelkleedje , geen wachttijden bij buffet. Gelukkig absoluut geen (vr)eetfestijnen. Daarbij kun je tijdens je verblijf in elk restaurant 1x a la carte eten ( Turks. Italiaans , Vis en Chinees) Wij hebben vis gedaan, voor ons heerlijk . Maar kinderen prefereren het buffet. Kinderanimatie vriendelijk en enthousiast. Jammer dat men op 30 april geen speciale aandacht hadden voor de abdicatie met zoveel Nederlanders in het hotel die oranje verkleed waren. Wat vooral prettig is dat het park heel groen is, laagbouw heeft en ruim is opgezet.
Med partner, Maj 2013
"Perfect hotel"
DEWIT
20-05-13
Hotel Turquoise Spa & Resort in Side is perfect in alle opties, goede variatie in eten, mooie en nette kamers, vriendelijk personeel en gelegen in een prachtig domein.
Med partner, Maj 2013
"Parfait !"
Michel
18-05-13
Hotel superbe. Propreté impeccable, service au top et personnel d'une gentillesse et d'une amabilité sans failles.
Repas variés et succulents. Activités variées et animation sympatique et pas envahissante.
A refaire !
De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Turquoise Resort & Sp...
Klik for at minimere
Hotel deals
Se pris
Tip
Flere udbydere
"Super!"
Monique
15-05-13
Wij waren hier met onze 2 kinderen van 8 en 9 in de eerste week van mei en hebben een super leuke vakantie gehad. Het hotel ligt iets verder van Side maar met de bus kun je prima in het centrum komen. Het voordeel is dat het hotel in het groen ligt en dit heeft veel voordelen met warm weer en is uiteraard erg mooi. Wij hadden een familiekamer met zeezicht; in een woord perfect. De kamer was ruim, heel schoon, modern, de minibar wordt dagelijks bijgevuld (all inclusive) en de bedden zijn goed. Verder is het eten heerlijk. Je kunt kiezen in welk restaurant je wilt eten, de kinderanimatie is leuk, de zwembaden zijn mooi en er zijn ruim voldoende ligbedjes. Wij komen zeker terug!
"Zeer goed hotel"
Fam. Schweitzer
21-05-13
mei 2013
Wij zijn met kinderen en kleinkinderen een week in de meivakantie in Hotel Turquoise geweest.
Het is een fantastische vakantie geworden. Het hotel is prachtig en een mooie ligging, de bediening top, eten zeer gevarieerd, mooie kamers en heel schoon.
Een van onze kleinkinderen heeft een koemelk en eiwit-allergie. De kok nam iedere dag contact op met een van zijn ouders betreffende zijn eten,
werkelijk geweldig.
Wij vinden dit hotel een echte aanrader.
Familie Schweitzer
Fam. med små børn, Apr. 2013
"Best hotel ever!!"
karelB
06-05-13
Wow terug gekomen waar zal ik eens beginnen.
Zoals anderen ook al schreven is het echt een top hotel hoe ze het hebben gedaan tussen al die andere hotels springen hun er echt uit en ze letten echt op alles en alles klopt gewoon.
Doel groep van het hotel is midden klasse en daar boven dat kun je gewoon zien aan alles en de mensen, de sfeer die er hangt. gewoon lekker chill en rustig.
Ook veel gescheiden ouders alleen met hun kinderen en er is zat voor de kids te doen en jij kan rustig genieten van je vakantie.
Waar ik me wel aan stoorde was de watersport die is gewoon extreem duur klopt niks van en het winkeltje hanteert ook woeker prijzen.
Verder, animatieteam is perfect, de muziek bands; ik zou zeggen ga even de tekst leren want die konden er niks van en hun uitspraken klopten ook niet. Behalve de zuid afrikaanse band, die was erg goed.
Speciale complimenten voor Ramazan van de beach bar en Adem (7) van de lobby bar ze werken hard en altijd met een lach.
Grupperejse, Apr. 2013
"Geweldig!!! Voor herhaling vatbaar!"
celinde
Se fotos
12-05-13
Het is een geweldig hotel. Ook super voor kinderen! Ik ben zelf nog maar 14. En ik weel er nog vele keren naartoe. Het was super. Er zijn glijbanen, er is een tennisveld een kinderbad, een voetbalveld, een volleybalveld( waar ik veel gebruik van heb gemaakt.) en nog veeeeel meer. Ik kan iedereen van jong tot oud dit hotel aanraden! Ik weet zeker dat het een vakantie wordt die je nooit meer zult vergeten!!!!
Ik wil in ieder geval volgend jaar weer!
Fam. med små børn, Apr. 2013
"Prima Hotel"
Familie D
08-05-13
Na een reis zonder vertraging een prima ontvangst door nederlands sprekende hostess. Het hotel ligt van de weg af in een bosrijke omgeving met een mooie aangelegde tuin. De family rooms zijn idd wel gehorig maar ruim genoeg en schoon met goede bedden. Het personeel is vriendelijk en de bediening is prima. Het eten is ook van goede kwaliteit en voldoende keuze uit verschillende gerechten. Er zijn genoeg ligbedden, het aantal parasols is voldoende en de zwembaden zijn overzichtelijk. Dus een prima vakantie!
Fam. med små børn, 2013
"Heel goed!"
Albada
13-01-13
Goed verblijf met kinderen; aanrader.
Med partner, Okt. 2012
"Geweldige villa"
j.
Se fotos
07-11-12
Wij hadden de 2 kamer villa en dat was in 1 woord:SUPER,wat een ruimte en een luxe.Fruitmandje,minibars goed vol,bedden heerlijk,2 badkamers zo schoon en groot en van echt alle gemakken voorzien.Wij kwamen na een vertraging van ruim 5 uur aan om 23 uur en het was gewoon zo mooi en heerlijk om je terrasdeur open te schuiven en dan een zalig terras te zien met uitzicht op prive zwembad .En zo kan ik nog wel even door gaan met positieve verhalen.De restaurants zijn heel goed en elke dag een ander thema,echt voor ieder wat wils dus mensen die wat aan te merken hebben op het eten die zijn m,i een beetje aan het zeuren.De tuinen zijn geweldig mooi aangelegd en men is heel bewust bezig met groen ,energie zuinig en afval gescheiden dus groen label op zijn plaatsComplimentjes ook voor de 2 nederlandse dames achter de receptie.Wij gaan hier zeer zeker nog eens naar terug en nemen dan al onze kinderen incl.aanhang mee om hun ook van al die verwennerij te laten meegenieten.
næste
Kort
Se på kort
Zoover-link på din hjemmeside
Kopier nedenstående link
Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder
Seværdigheder i Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Billeder Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Videoer Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Spørgsmål og svar Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Poll
Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?
Hollændere
Grækere
Skandinaver
Aktuelt resultat
Er du ejeren?
Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant.
Klik her for mere information