Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 144
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Club Mermaid Village****
479 Bedømmelser
Bedømmelser Aparthotel Club Mermaid Village****
Türkler Mevkii, TR-07400, Alanya
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Aparthotel Club Mermaid Village****? Så læs bedømmelserne af Aparthotel Club Mermaid Village**** i Alanya her, som er skrevet af andre feriegæster.
Aparthotel Club Mermaid Village scorer et 8,0 fra 10, på grundlag af 479 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Aparthotel Club Mermaid Village****? Læs bedømmelserne af Aparthotel Club Mermaid Village**** i Alanya, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 380 feriefotos i Aparthotel Club Mermaid Village**** på Zoover. Du kan se 1 video af Aparthotel Club Mermaid Village****. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Club Mermaid Village**** Alanya. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

8,1
7,8
8,4
8,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Grupperejse, Maj 2013
"Heerlijke week"
Familie Langeslag
10,0
22-05-13 Super vakantie gehad .
Vriendelijk personeel, super animatieteam met name Leo (Leo bedankt !!) Mooie verzorgde kamers, goed en gevarieerd eten, zelf heerlijke verse appelmoes !!! Elke dag en avond is er wel iets leuk te doen voor jong en oud. Er wordt wel gebouwd rondom het hotel maar daar heb je geen last van en wil je van het park af wordt het vervoer voor je geregeld, super !!
Onze complimenten ( ook voor Ilona ) en we komen zeker terug !!!

2013
"Geweldige vakantie !"
Naomi
10,0
18-05-13 Wat was dit een super vakantie ! Heerlijk verwend qua eten, service en bediening. Ontzettend lieve, beleefde mensen hier, zeer vriendelijk personeel. Kamers waren prima in orde, erg netjes, inclusief stortdouche en airco. Overdag werden er genoeg leuke activiteiten georganiseerd rondom het zwembad en later op de avond bij het terras. Goede service op het gebied van uitstapjes naar verschillende steden, die gratis bereikt konden worden met een busje vanaf het hotel. Al met al, niks op aan te merken. Ik ga met plezier nog eens terug en raad dit hotel zeker aan !

Med partner, Maj 2013
"Super vakantie!!!"
Anita Boot
5,0
8,0
21-05-13 We zijn net terug van een heerlijke week vakantie!
Een aanrader, fijn hotel, netjes, lief behulpzaam personeel.
Kamers heel schoon.
Heerlijk eten, kortom een heerlijk en goed hotel.
Ilona (hostess) chapeau, altijd aanwezig , altijd een praatje maken en vragen hoe het gaat.

De bedste priser og last minute-rejser for Aparthotel Club Mermaid Vil...

Fam. med små børn, Maj 2013
"Heerlijke onbezorgde vakantie met de kinderen"
annemarievanderbent
8,0
12-05-13 Mermaid Village is een middelgroot hotel en ideaal voor mensen met kleine kinderen. Wij hebben vier kinderen en dan is het lastig om een accommodatie te vinden waar we met elkaar op de kamer kunnen. In Mermaid Village hadden we een prachtig appartement met twee slaapkamers en twee douches. Het eten was echt heerlijk! En elke dag wat anders! De kinderen hebben heerlijk gezwommen, naar de mini disco en naar de miniclub. Enige minpuntje vond ik dat er maar een half uurtje per dag ijs was en dat alleen voor de kinderen. Ook de koekjes die er van vier tot vijf zouden zijn, waren om tien over vier al op... Maar verder niets dan lof! Het personeel was aardig en relaxed.
Owner Guest Relations, 12-05-13
Ejeren sagde:  Geachte Annemarie, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dat u genoten heeft van uw vakantie. Club Mermaid Village streeft altijd naar het beste voor zijn gasten, het ijs service is dan ook een extra service wat naast het all-inclusive concept wordt aangeboden. Wij danken u voor uw keuze en hopen u nogmaals van harte te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Guest Relations Club Mermaid Village

Grupperejse, Maj 2013
"Leukk"
app
4,0
9,0
15-05-13 Leuke hotel en gezellige mensen!
Een dik compliment voor Ilona van touroperator!!

"Geweldig hotel"
Roy
10,0
19-05-13 Van 4 mei tot 15 mei 2013 hier geweest. Dit voor de 2e keer, moet zeggen het is in 1 woord fantastisch. Voor de kinderen veel animatie, goed eten. Het hotel ligt afgelegen maar ze doen er alles aan om je overal naar toe te brengen en op te halen, goede service. En ook de nederlandse dames op locatie (Ilona en Sheida) wordt alles prima geregeld. Een echte aanrader

Familie med ældre børn, Maj 2013
"Fantasties hotel"
yvet en india
04-05-13 leuk hotel en cool en ook heel gezellig
Owner Guest Relations, 06-05-13
Ejeren sagde:  Geachte Yvet en İndia, Hartelijk bedankt dat u Club Mermaid Village heeft gekozen voor uw verblijf in Alanya. Wij zijn erg blij dat u genoten heeft van uw vakantie. Heel erg bedankt voor uw beoordeling en wij hopen u nogmaals van harte te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Guest Relations Club Mermaid Village

"Thank you Leo"
Fais
9,0
13-05-13 We zijn in mei vakantie op het mooie hotel club mermaid beland. Het is een leuk hotel maar het was niks geweest zonder de animatie. De chef animatie Leo houd jong en oud bezig op het hotel. Mede dankzij Leo is het meerndan alleen een hotel in een warm land.
Leo thank you

Alenerejsende, Maj 2013
"In 1 woord GEWELDIG!"
hetty anders
10,0
12-05-13 Ook als je alleen op vakantie gaat is het hier geweldig. Seyda en Ilona bedankt.Eten prima,schoon,vriendelijk personeel. Een goed familie hotel.
Niet te groot, lekker overzichtelijk. Voor alle leeftijden prima te doen.Gratis bus vervoer naar verschillende plaatsen.Alleen het strand wat minder.Verschillende eetlocaties.
Owner Guest Relations, 12-05-13
Ejeren sagde:  Beste Hetty, Heel erg bedankt voor de beoordeling. Hopelijk heeft u een goede terugreis gehad en bent u gezond en wel aangekomen in Nederland. Wij vinden het heel fijn dat u genoten heeft van uw vakantie tijdens uw verblijf bij Club Mermaid Village. Hartelijk bedankt dat u ons hotel heeft gekozen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Guest Relations Club Mermaid Village

"Geweldige vakantie"
Familie Pek
10,0
11-05-13 Mermaid village, fantastische vakantie gehad. Geweldige service, altijd goed nederlands sprekende mensen aanwezig op het resort. Eten goed en vooral lekker warm. Goeie animatie voor kinderen, de hele dag door.
Vriendelijke mensen. En heel veel nederlanders in het hotel.
Owner Guest Relations, 11-05-13
Ejeren sagde:  Geachte Familie Pek, Heel erg bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn erg blij dat u een goede vakantie heeft gehad en dat u tevreden met het hotel, het personeel, animatieteam en het eten. Hartelijk bedankt dat u Club Mermaid Village gekozen heeft voor uw verblijf in Alanya. Wij hopen u nogmaals van harte te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Guest Relations Club Mermaid Village

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information