Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 153
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Club Big Blue Suites***
8,4
154 Bedømmelser
Bedømmelser Aparthotel Club Big Blue Suites***
Cumhuriyet Mah. Karasaz Sok 27, TR-07400, Alanya
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Aparthotel Club Big Blue Suites***? Så læs bedømmelserne af Aparthotel Club Big Blue Suites*** i Alanya her, som er skrevet af andre feriegæster.
Aparthotel Club Big Blue Suites scorer et 8,4 fra 10, på grundlag af 154 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Aparthotel Club Big Blue Suites***? Læs bedømmelserne af Aparthotel Club Big Blue Suites*** i Alanya, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 108 feriefotos i Aparthotel Club Big Blue Suites*** på Zoover. - - -
Vent et øjeblik...

1,0
10,0
Børnevenlighed
8,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, Apr. 2008
1,0
10,0
Børnevenlighed
8,0
24-05-08 Hotellet er meget pænt. Hygiejnen er også meget god og værelserne ser godt ud. Beliggenheden er ikke helt fantastisk, på 2,5 kms gang til centrum. Hvis man er sporty så er det ikke noget problem, men dem der ikke kan holde det ud kan også tage en taxa (til cirka 30 kroner). Jeg synes, maden var meget dårlig. Mange lokale retter og meget få internationale retter. Meget lidt kød og ingen sødvarer til f.eks morgenmaden eller frokosten. Har du børn? Så kan jeg anbefale selv at tage sødt pålæg med. Hotelbutikken er dobbelt så dyrt som i byen, så vær klog og køb ind i byen. Ved ankomsten vil man møde hanam og massage guruen . Han vil vise dig rundt på hotellet og jeg kan anbefale kun at gå med hvis man har planlagt en hanam behandling. Kort sagt: flot hotel, god betjening og jeg kan anbefale ikke at booke halvpension. Maden i Alanya er ikke dyr (cirka 50 kroner pr person) og langt bedre og mere hyggeligt end hvis man spiser middag på hotellet.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information