Vælg et internationalt website
Afrejsedato
Personer
Værelser
Fra
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
30 Bedømmelser
Bedømmelser Lejlighed Club Aida****
Ayhanlar Caddesi 212 Sok, TR-7980, Marmaris
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Club Aida****? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Club Aida**** i Marmaris her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Club Aida
scorer et
fra
, på grundlag af
bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Club Aida****? Læs bedømmelserne af Lejlighed Club Aida**** i Marmaris, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 98
feriefotos
Anden
Vis lufthavne på kortet
Til:
Vis alle lufthavne på kortet
DALAMAN - DALAMAN (49 km)
IZMIR - ADNAN MENDERES (188 km)
ANTALYA - ANTALYA (225 km)
DENIZLI - CARDAK (164 km)
DALAMAN - DALAMAN (49 km)
IZMIR - ADNAN MENDERES (188 km)
ANTALYA - ANTALYA (225 km)
DENIZLI - CARDAK (164 km)
Anden
Vis lufthavne på kortet
Angiv venligst hvilken lufthavn, du rejser fra
Angiv hvilken lufthavn, du ankommer til
Afrejsedatoen kan ikke være senere end ankomstdatoen
Hotel booking
Tips (0)
Vejrudsigt
Lejlighed information
Spørgsmål og svar (0)
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Club Aida**** Marmaris. Du kan selv tilføje en bedømmelse.
Har du allerede besøgt dette overnatningssted?
Tilføj din egen bedømmelse
9,5
9,8
9,4
9,2
Vis karakter og bedømmelser fra:
Vis alle
Med partner, Okt. 2012
"Dit nooit meer"
maria
18-10-12
Het app. hotel ziet er zeer verzorgd uit. Voor de rust in het najaar behoef je hier niet naar toe te gaan. Keiharde muziek bij het mooie zwembad, gesprek voeren was soms moeilijk. Erg gehorig in het hotel en snachts veel last van de bussen van de komende en vertekkende gasten.
Belachelijk is dat je per nacht € 6,00 moet betalen voor de airco. Wij dus niet meer naar Club Aida.
Med partner, Okt. 2012
"Niet Meer"
wimco97
Se fotos
19-10-12
Ik ben het met de vorige schrijver eens over de herrie die er heerst. Je hebt er geen uur rust hoe later het op de dag wordt hoe harder de muziek gaat en dat geschreeuw van een paar personeelsleden en maar te zwijgen over het verkeer dat tot in de nacht doorgaat. En dan nog het ergste, de muziek gaat dan wel om middernacht 12uur uit maar de bar blijft tot 02uur open met gevolg dat al die Engelse zuipschuiten door gaan en de kinderen van +- 6tot10 jaar lopen te gillen en te rennen, en dan probeer je na 2uur nog in slaap te komen wat meestal niet lukt. Wij zaten op de vierde verdieping boven op die herrie. Dus ramen sluiten met die warmte 30graden als je een beetje wil slapen. Maar een plus punt is dat het echt schoon is en het eten goed.
Fam. med små børn, Aug. 2012
"Uitstekend complex op loopafstand centrum"
Edwin
Se fotos
07-10-12
Club aida is zeer aan te bevelen. Zeker voor gezinnen met kinderen. Het complex wordt dagelijks grondig schoongemaakt, tot aan de vloer rondom de zwembaden. Eten is zeer goed en misschien nog wel beter dan al die tentjes langs het strand. Binnen 5 minuten loop je naar het strand. En in een half uur loop je via de gezellige boulevard naar het centrum. De boulevard is vlak en dus voor iedereen makkelijk te belopen. Personeel is vriendelijk. Animatieteam top en niet opdringerig. Het complex wordt nog grotendeels bevolkt door Engelsen, Maar geen last van gehad. Bedden zijn goed. Kamer is netjes. Als ik een nadeel moet noemen dan is het de bedbank op de kamer die niet erg comfortabel zit. Marmaris is een topplaats in Turkije, dus ben je van plan hier naartoe te gaan dan is club aida een uitstekend complex.
De bedste priser og last minute-rejser for Lejlighed Club Aida**** hos...
Klik for at minimere
Fam. med små børn, Aug. 2012
"Top accomodatie!"
Sandra joerawan
02-09-12
Dit appartement verdient een dikke tien! Goede omgeving, niet in een drukke omgeving. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Iedereen is even vriendelijk. We hebben daar lekker gegeten voor een goede prijs. Hygiene echt top, de hele dag door wordt er schoongemaakt. Geen vuil te zien, je kunt zo van de grond eten. Een perfecte accomodatie met animatie voor gezinnen met kinderen. Zeer kindvriendelijk en kindgericht.
Fam. med små børn, Juni 2012
"Geweldig"
essbai
26-06-12
wij zijn nu voor de vierde keer geweest met kleine kinderen en nog steeds de zelfde kwaliteit als 4 jaar geleden. in 1 woord geweldig, eten top, kamper top, hygiene top, personeel top, kindervriendelijkheid top.. wat wil je nog meer.
volgend jaar wellicht weer voor de 5de keer.
Fam. med små børn, Maj 2012
"Mooi,schoon app.leuke animatie en goed eten"
arendse
12-05-12
Wij kunnen ns alleen maar aansluiten bij de andere beoordelingen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Onze koffers waren zoek. We hebben meer hulp van de receptie gehad dan van touroperator. Eten met flexpas erg goed en goedkoop. Leuke animatie en kids club. Complex ligt aan een weg maar daar heb jegeen last van.aan overkant iseen school waarvan je af en toe een sirene hoort,maar niet storend verder. Met busje 3 ben je voor ongev.€1,00 zo in het oude centrum. Is goedkoper dan een taxi. Hebben gedoken,naar kapperen hammam jn complex geweest en een excursie naar daylan,schildpad eiland,geweest. Stelde niet zo heel veel voor. Omgeving is mooi. Veel groen zee dn bergen. Met een week mooi weer een top vakantie gehad!
Med partner, Aug. 2011
"Geweldig apaartement!"
niek sanderink
04-10-11
geweldig appartement en zeer vriendelijk personeel heel behulpzaam.
Ligt wel vrij ver van het centrum maar is met de dolmus prima te doen.
We zijn in 3 apartementen geweest in marmaris dit was ver uit de beste!!!! Eten is prima (vooral de mexican night) en betaalbaar.
goed systeem met de pasjes daar. kortom een aanrader, volgend jaar weer en de jaren daarna!!
Fam. med små børn, Aug. 2011
"Super vakantie gehad"
Mariska Vingerhoets
29-08-11
Wij zijn net terug en hebben een heerlijke vakantie gehad in club aida. alles is super schoon, eten is goed mensen zijn aardig. Als je alleen met jonge kinderen gaat, of erg gesteld bent op je nachtrust zou ik aanraden om te vragen naar een kamer aan de buitenkant van het hotel aangezien het annimatieprogramma erg luid is en tot 12 uur duurt iedere avond. Wij gaan hier zeker nog een keertje naar toe!! Super!!
Fam. med små børn, Aug. 2011
"Perfect!!"
Fam. Croiset van Uc...
19-08-11
Op dit moment zijn wij in Turkije bij Club Aida, wij hebben vele buitenlandse trips gemaakt en zijn in vele landen geweest. Maar de service, klant vriendelijkheid het eten en de hygiëne is werkelijk TOP! Hier kunnen een hoop (Nederlandse) hotels nog wat van leren! Ook de prijzen zijn hier prima vanaf een tientje eet je lekker in een restaurant of in het hotel voor de speciale hotel deal. Een systeem waarmee je voor 15€ p.p. Een ontbijt en een 3 gangen diner krijgt ( hiervoor kun je kiezen 4, 6, of meer keer. Ook het pas systeem voor betalen is een uitkomst geen cash bij je bij het zwembad of bar en ook je saldo zakt maar langzaam :-). Voor ons alhoewel we er nu nog zijn, zeker een tweede keer!
Familie med ældre børn, Aug. 2011
"Dit was een geweldige vakantie"
fam. Timmer
29-08-11
Club Aida is een geweldige vakantieplek. De mensen die er werken zijn heel erg aardig en je bouwd er snel een contact mee op. De accomodatie is netjes en verzorgt. De appartementen worden elke dag schoongemaakt en soms met een aardigheidje van de schoonmaaksters erbij zoals de bedden opgemaakt met wat bloemen als versiering. Het eten was voortreffelijk , we hebben maar 2x ergens anders gegeten en dat was niet te vergelijken. Ook de entertaiment was leuk, alleen als je 2 weken gaat heb je wel dat sommige shows hetzelfde zijn.
We hebben veel gedaan maar nog niet uitgekeken op het plaatsje dus komen er zeker weer.
næste
Kort
Se på kort
Zoover-link på din hjemmeside
Kopier nedenstående link
Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder
Seværdigheder i Marmaris
Dalyan mudderbad
Marmaris Marina
Marmaris slot
Atlantis Waterpark (Aqua Park)
Mustafa Kemal Ataturk
Billeder Marmaris
Videoer Marmaris
Spørgsmål og svar Marmaris
Poll
Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?
Hollændere
Grækere
Skandinaver
Aktuelt resultat
Er du ejeren?
Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant.
Klik her for mere information