Vælg et internationalt website
Vejrprognose og klima...
254 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Charisma De Luxe*****
Akyar Mevkii 5, TR-09400, Kusadasi
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Charisma De Luxe*****? Så læs bedømmelserne af Hotel Charisma De Luxe***** i Kusadasi her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Charisma De Luxe
scorer et
fra
, på grundlag af
254
bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Charisma De Luxe*****? Læs bedømmelserne af Hotel Charisma De Luxe***** i Kusadasi, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 389
feriefotos
Anden
Vis lufthavne på kortet
Til:
Vis alle lufthavne på kortet
IZMIR - ADNAN MENDERES (49 km)
DALAMAN - DALAMAN (187 km)
DENIZLI - CARDAK (215 km)
IZMIR - ADNAN MENDERES (49 km)
DALAMAN - DALAMAN (187 km)
DENIZLI - CARDAK (215 km)
Anden
Vis lufthavne på kortet
Angiv venligst hvilken lufthavn, du rejser fra
Angiv hvilken lufthavn, du ankommer til
Afrejsedatoen kan ikke være senere end ankomstdatoen
Hotel booking
Tips (0)
Vejrudsigt
Hotel information
Spørgsmål og svar (0)
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Charisma De Luxe***** Kusadasi. Du kan selv tilføje en bedømmelse.
Har du allerede besøgt dette overnatningssted?
Tilføj din egen bedømmelse
254 bedømmelser for Charisma De Luxe*****
254 Bedømmelser
8,7
6,8
Vis karakter og bedømmelser fra:
Vis alle
UK(2)
NL(217)
ALLE
Med partner, 2013
"Charisma het beste hotel van Kusadasi Turkije"
Cornelis - Yvon K...
05-06-13
Schitterend gelegen aan zee Top service, eerste klas eten, uiterst vriendelijk personeel.De kamers allemaal zeezicht, Diner elke avond weer feest. De Turkse keuken wordt gecombineerd met een beetje Europees. Na het diner wacht je een heel uitgebreid dessert buffet. De chef patisserie die dit klaar maakt doet dit al een aantal jaren zeer succesvol in dit hotel. De hotel directie luistert naar zijn gasten : heb je suggesties, Je ziet het werkelijk de volgende dag worden uitgevoerd (voor zover mogelijk natuurlijk) Top,directie en guest relations manager:Jammer dat er veel personeel wisselingen zijn. we misten een aantal hele fijne personeelsleden van het vorige jaar. we hebben de directie hier op gewezen,en zoals wij van hun gewend zijn : zij nemen dit serieus en gingen er mee aan de slag.Het gehele personeel allemaal maken zij dit hotel tot het beste in Kusadasi. Rust en orde geven je het ultieme vakantie gevoel. :September 2013 zijn wij terug
Venner, Maj 2013
"Dit was onze laatste keer in dit hotel..."
naegels hilde
29-05-13
Ik bracht voor de tweede opeenvolgende keer, en mijn vriendin voor de vierde keer een vakantie door in dit hotel. Net als de meeste mensen zijn wij heel erg op onze rust gesteld, hetgeen de vorige jaren geen probleem was. Dit jaar heeft men echter een balkon bijgebouwd aan de voorkant van het hoofdgebouw, waar feesten plaatsvinden.
Resultaat : tot een stuk in de nacht lawaai van dronken mensen, muziek, gezang enz.
Toen ik zondagnacht mijn beklag ging doen aan de nachtreceptie werd ik door de receptionist gewoon uitgelachen.
Toen wij ons daarop gingen beklagen bij Zeynep, kregen wij het antwoord dat de feesten pas vanaf dit jaar georganiseerd werden. Zij zei ook dat ze misschien terug zouden afgeschaft worden, omdat ze idd klachten kregen van geluidsoverlast ( goed idee lijkt mij)
Ook het voortdurende geklop, geschilder en geluid van een slijpschijf aan het plankier aan zee was irritant.
Wij zijn alleszins teleurgesteld en zoeken volgend jaar een rustiger hotel!!!
Med partner, Maj 2013
"Prachtig"
Danny
02-06-13
Dit is een luxe hotel,zéér rustig gelegen maar toch niet ver van het centrum.
Alle kamers hebben zeezicht.
Het eten is goed,zéér groot dessertbuffet.
De afstand naar de luchthaven is ongeveer 100km
De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Charisma De Luxe*****...
Klik for at minimere
"Als je van rust houdt"
M.Dorst
5,0
05-06-13
Voor de 4e keer in dit hotel verbleven. Service nog steeds onberispelijk. Staf en bedienend personeel vriendelijk en attent. Het avondbuffet heerlijk,veel keus,voor ieder wat wils. Ontbijtbuffet:uitermate uitgebreid,ook vollop keus. Wie hier niets van zijn gading vindt, moet ons inziens maar thuisblijven. Een weldaad dat hier geen animatie is,noch luidruchtige muziek,zowel overdag als 's avonds. Geen hotel voor jonge gezinnen.(gelukkig) Daarom kent het hotel inmiddels veel vaste gasten en wel om bovengenoemde reden.
"Mooi maar kil hotel"
Willem
23-10-12
Mooi hotel op loopafstand van de jachthaven, cruiseterminal en het oude centrum. Smakelijk eten met voldoende variatie. Dagelijk keuze uit diverse vleessoorten en een vissoort. Rijk salade en toetjesbuffet.
Er zijn echter ook nadelen. Het hotel ademt een koele, zakelijk sfeer.
Dat komt mede doordat er geen entertainment is en doordat als gevolg van hoge prijzen de bar en het terras meestal vrijwel leeg zijn. Verder zijn we door de security meerdere malen onnodig streng en zelfs onheus bejegend.
Kamers hebben zo'n zeldzaam hoog bad dat je er via een lostaand krukje in moet klimmen met gevaar om uit te glijden, vooral bij het verlaten van het douchebad.
Het hotel ligt verkeerd op de zon (noord-west) waardoor het in de meeste kamers en terrassen buiten het hoogseizoen kil is. Ook is het zwembad door een tekort aan zon beduidend kouder in het naseizon dan het zeewater. De zee is door het ontbreken van strand meesttijds alleen te bereiken vanaf de vlonders via verticale alluminium trapjes.
Med partner, Okt. 2012
"Aanrader voor mensen die rust zoeken"
AG
17-01-13
Het hotel CHARISMA DE LUXE is echt een aanrader voor mensen die rust zoeken. Het is kleinschalig en heel dicht bij het centrum van Kusadasi (15 min te voet). Het is ook nog maar 6 jaar open, dus alles is nog nieuw. Je wordt heel vriendelijk ontvangen in het NEDERLANDS door de 'guest-relations' - verantwoordelijke Zeynep : ze heeft nl. 5 jaar in België gewoond en spreekt dus vloeiend nederlands.
De ligging is ook prachtig : direct aan zee met zicht op de baai van Kusadasi waar je dagelijks de cruiseschepen ziet aankomen. En 's avonds altijd een mooie zonsondergang...
De kamer is modern en stijlvol ingericht en alle kamers hebben zeezicht en een bubbelbad.
Het eten is ook heel lekker (en warm !) en zeer gevarieerd. Vooral het dessertbuffet is ongelofelijk uitgebreid en lekker
Med partner, Okt. 2012
"Rustig hotel, mooie ligging."
Roger Haegeman
17-10-12
Charisma wordt voor de helft bezet door mensen die de Anatolia tour doen. Die komen pas aan in de late namiddag en zijn 's morgens vroeg al terug weg. Daardoor is het overdag in het hotel heel rustig met veel plaats om te zonnen. Die tourreizigers komen ook wat later eten en ontbijten zeer vroeg, waardoor ook het restaurant niet overbevolkt is. Het eten vonden wij lekker en gevarieerd. Vooral het aanbod van de desserts was indrukwekkend. Wij hadden een mooie, nette kamer waar alles in orde was. De mensen aan het onthaal waren zeer vriendelijk. Zeynep, die de guestrelations verzorgt, spreekt perfect Nederlands en lost alle kleine en grote problemen met de glimlach op. Een andere troef van het hotel is de ligging binnen wandelafstand van het centrum. Charisma is geen hotel voor mensen die houden van de drukte van een all in, maar des te meer voor degenen die kiezen voor rust en kalmte.
Med partner, Sep. 2012
"Een hotel om weer eens naar toe te gaan"
Jaap en Joke
06-10-12
We zijn hier 10 dagen geweest en het is uitstekend bevallen.
Het hotel heeft een mooie ligging, alle kamers hebben zeezicht.
Het eten was lekker en gevarieerd, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
De prijzen van de drankjes in het hotel zijn wel aan de pittige kant maar op de terrasjes in Kusadasi ligt het niet erg veel lager.
Omdat wij 's-morgens erg vroeg vertrokken was er geen tijd voor het ontbijt maar er werd voor ons een ontbijt meegegeven met een lekker broodje en fruit.
Med partner, Sep. 2012
"Mooi hotel maar zeker geen 5***** sterren"
Familie Noormander
2,0
1,0
01-10-12
Net weer terug van een week in Kusadasi.
Leuk en mooi stadje en erg mooi weer gehad.
Van het verblijf in het vijf*****hotel Charisma De Luxe hadden we wel meer verwacht.
Op zich is het comfort oké maar een aantal zaken vielen heel erg tegen.
Op een enkele uitzondering na waren de medewerkers ronduit onbeschoft. Het was duidelijk in hun gedrag te merken dat het seizoen op z’n eind liep. Een chagrijnige en onverschillige uitstraling, niets zeggen en een groot gebrek aan enige service was orde aan de dag.
De keiharde bedden, de dagen met een enorme hoeveelheid drijvende drollen in het zeewater bij het zonneterras, elke dag het zelfde eten, de fitness met gammele en niet complete spullen en bovenal de dames die de Spa runnen zullen we niet missen!
Dit maakt dat wij nooit meer terug zullen gaan naar dit hotel.
"Super vakantie!"
B. L.
23-09-12
Onze eerste vakantie in Kusadasi is zeer goed meegevallen, mede door het prachtige hotel. Onze kamer was perfect in orde bij aankomst. We werden er goed ontvangen met een drankje en wat natuurlijk ook altijd leuk is, in onze eigen taal. Zeynep is zeker een plus voor het hotel!
Het eten was oké. Veel keuze, voor ieder wat wils...
Je kan perfect te voet naar het stadje en anders is er natuurlijk ook de dolmus, die om de paar minuten vlak voor het hotel passeert.
Een vakantie die zeker voor herhaling vatbaar is.
næste
Kort
Se på kort
Zoover-link på din hjemmeside
Kopier nedenstående link
Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder
Seværdigheder i Kusadasi
Billeder Kusadasi
Videoer Kusadasi
Spørgsmål og svar Kusadasi
Rundspørge
Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?
Hollænderne
Tyrkerne
Skandinaverne
Aktuelt resultat
Er du ejeren?
Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant.
Klik her for mere information