Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 517
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Voyage Bodrum****
308 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Voyage Bodrum****
Bardakçı Koyu, TR-48500, Bodrum
Officiel webside
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Voyage Bodrum****? Så læs bedømmelserne af Hotel Voyage Bodrum**** i Bodrum her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Voyage Bodrum scorer et 8,6 fra 10, på grundlag af 308 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Voyage Bodrum****? Læs bedømmelserne af Hotel Voyage Bodrum**** i Bodrum, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 252 feriefotos i Hotel Voyage Bodrum**** på Zoover. Du kan se 2 Videoer af Hotel Voyage Bodrum****. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Voyage Bodrum**** Bodrum. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

8,8
7,8
Børnevenlighed
5,5
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, 2013
"Prima voyage. Homo vriendelijkheid kan beter"
Jago van der Sar
9,0
19-05-13 Erg naar m'n zin gehad. Bediening en service is zeer goed. Homo vriendelijkheid kan beter

Venner, Maj 2013
"Relaxed hotel"
Lia
8,0
18-05-13 Komen zojuist terug van een weekje voyage bodrum. Echt een heerlijk hotel, maar zoals de mensen hebben geschreven hebben wij niet helemaal ervaren.
Wij hadden geen welkomstdrankje en geen fruitmanden op de kamer, soms hadden we het gevoel als mensen fooi gaven aan het personeel zelf ,net iets anders behandeld werden. In de Haman was nooit iemand aanwezig, zodat je hem wel gratis kunt maken.
Zijn vanuit de haven een dagje naar Kos geweest en hebben daar ontzettend lekker Grieks gegeten bij Jumbo Style Restaurant echt een aanrader, we kregen gratis wijn en een volle schaal eten.

Med partner, Maj 2013
"Fantastiche plek voor een huwelijksreis"
Frans Scheenaard
9,0
19-05-13 Een fantastiche en mooie hotel, Voyage in Bodrum, alles wat tot in de puntjes geregeld. Ons hotelkamer mooi versierd ivm met ons huwelijksreis, met champagne, vers fruit en baklava. Elke dag wordt je hotelkamer schoongemaakt, van bedlinnen tot de handdoeken, en de badkamer ook, wordt goed schoongemaakt. We zaten helemaal bovenin, maar hadden een heel mooi uitzicht op Bodrum. Het eten is heel veel en voor elk wat wils, keuze genoeg en ook erg mooi opgemaakt, wat leeg was werd weer aangevuld. Dat was ook met je drankje zodra je glas leeg was werd deze weer bijgevuld. Het personeel is heel behulpszaam en heel vriendelijk, leggen je echt in de watten met alles een vraag is nooit te veel. Zo ook voor m'n verjaardag hebben ze veel gedaan, zelf een verjaardagstaart was er gemaakt om toch verjaardag gevoel te geven. Voor ons zeker een aanrader om nog een keer terug tegaan naar dit hotel.

De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Voyage Bodrum**** hos...

Med partner, Maj 2013
"Fijn hotel met vriendelijke service"
De Pijper
7,0
9,0
19-05-13 Mooi gerenoveerd terrassen-hotel. Schoon en goed verzorgd met overal bloemen ed. Prima strandservice, drankjes en snacks worden gebracht (geen plastiek bestek ed). Ligstoelen werden vanaf 06:00 uur al belegd met handdoeken.....Beachbar/bediening en terras erg goed en gezellig.. Kappers en hamam boys correct: verkopen geen illegale boottochtjes. Buffetten zagen er goed uit, echter de warme hoofdgerechten waren niet goed van smaak/bereid en meestal lauw/koud. Dit geldt ook voor de snacks bij de beachbar (Voyage Torba en Belek zijn veel beter. Het mid-night buffet is alleen handig voor een late aankomst, anders overslaan. Prima taartbuffet in de lobby. Heerlijk relaxed boutique hotel zonder verblijf van kinderen. Prima verbinding met de stad.

Venner, Maj 2013
"Geweldig hotel!"
Klaas Clements
8,0
11-05-13 Voyage Bodrum is een fantastische verblijfplaats om heerlijk te relaxen. Prachtig uitzicht op kasteel en over baai. Goede bootverbinding met centrum (om de 10 minuten). Mooie, gemoderniseerde kamers, die elke dag goed worden schoongemaakt. Prima bedden. Goede douche-installatie. Koelkastje met drankjes, elke dag bijgevuld. Fruitschaal en fles wijn als welkomstgebaar. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijke aandacht van en band met manager klantenservice. Uitstekende keuken: zeer gevarieerd en elke dag anders. Geweldige patisserie. Gezellige snackbar met goede gerechten. Heerlijke hammam met kundig personeel. Gezellig lobby met veel zitplekjes. Goede wifi-verbinding. We komen er al jaren en zullen dit - bij leven en welzijn - blijven doen!

Med partner, Maj 2013
"Rust, leeker eten, géén animatie!"
els
9,0
08-05-13 Geen animatie, heerlijk! Af en toe een live optreden 's avonds, leuk.
Lekker eten, cocktails en snacks tot aan ligstoel gebracht: heel vriendelijk personeel.
Kamer met zeezicht aan te bevelen!
Watertaxi naar Bodrum aan de pier: op 10' in Bodrum.
Minpuntje: de hoofdkussens in bed liggen echt niet goed.
Verder prima prijs/kwaliteit verhouding!

Grupperejse, Okt. 2012
"Een heel goed hoterl. Prijs / kwaliteit is goed!!!"
Dorothe Coolen-Dijs...
Børnevenlighed
21-10-12
We waren met een groep van 24 personen. Een heel gemengd gezelschap. Alles was goed georgsniseerd, vooral de showavond, als je in het wit moet komen. In 1 woord geweldig. We komen hier beslist nog eens terug.

Med partner, Okt. 2012
"PANORAMISCH HOTEL"
BOEYKENS JAN
8,0
24-10-12 Kleinschalig hotel, maar met een prachtig panoramisch zicht op Bodrum- haven, echt een hotel om uit te rusten, geen kinderen aanwezig, verder een vriendelijke ontvangst van gans het personeel. Je kan te voet naar Bodrum stappen (zware wandeling), ook naar Gumbet, Bodrum is ook met het bootje te bereiken vanaf het hotel om te 20' vonden we ook leuk. Sauna, fitnes en hamam leuk om te doen na een dagje lekker niets doen en allemaal gratis als men zichzelf verzorgd. Lekker eten(zou soms iets warmer mogen) , dranken in overvloed allemaal heel positief. Natuurlijk ook enkele opmerkingen waar men toch rekening moet mee houden, wij waren daar voor 7 dagen, 6 dagen prachtig (30°) weer maar de laatste dag gans de dag regen en onweer en dan is er weinig te beleven in het hotel maar één dagje is geen enkel probleem dan lezen we een beetje, ook een klein minpuntje mooie kleine kamer enkel met deur en schuifdeur die 't nachts dan maar een beetje werd open gezet, iets meer schoonmaak zou kunnen

Med partner, Okt. 2012
"Top vakantie"
ron sitek
9,0
12-10-12 voyage bodrum geweldige plek.
gaan zeker nog een keer terug.
eten was goed, kamers waren prima, personeel zeer vriendelijk, kortom mensen die hier nog over zeuren, zou ik aanraden om die watertaxi te nemen en lekker op bungalowpark van keten te gaan zitten.
oh ja, wat ook zo lekker was , geen kinderen

Med partner, Sep. 2012
"Geweldig Hotel!!!!"
cindy van cauwenber...
10,0
14-10-12 Hotel voyage bodrum is een aangenaam, rustig hotel gelegen aan de baai van bodrum. Goede verbinding met bodrum-centrum via watertaxi's, deze vertrekken om het kwartier aan het hotel, tot middernacht. Mooi uitzicht op marina en stad van bodrum. Je krijgt zeker waar voor je geld, toffe bediening, lekker eten, nette kamers,...
Ideaal hotel voor koppeltjes die de massa-hotels met kinderen willen vermijden, vermits kinderen maar pas zijn toegelaten vanaf 12 jaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information