Vælg et internationalt website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Startside Rejsemål Overnatningssteder Awards Tilføj bedømmelse Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Tilføj oplysninger om overnatningssted Startside Tilføj bedømmelse Tunesien Hammamet Hoteller Hammamet Hotel Savana Populære rejsemål Sousse Djerba Port El Kantaoui Hammamet Gammarth Ichkeul Nationaal Park Carthago Zarzis Dougga Douz Populære rejsemål Sousse Djerba Port El Kantaoui Hammamet Gammarth Ichkeul Nationaal Park Carthago Zarzis Dougga Douz Populær i Hammamet Lejligheder i Hammamet Hoteller i Hammamet Seværdigheder i Hammamet Hoteller Tunesien Bedømmelser Hotel Savana Bedømmelser Fotos & videoer Tips Spørgsmål og svar Vejrudsigt Hotel information Landkort 7,7 Der er desværre endnu ikke tilføjet nogen fotos Tilføj dit første foto! 1 Dansk bedømmelser 5 internationale bedømmelser Fantastisk ferie sted Det er et hote,l der kun kan anbefales. Sødt og venligt personale, ingen problemer med at få byttet vores værelse til et med pooludsigt og så fik vi endda et med 2 altaner : ). Britta Klausen, 15 august 2009 15° / 22° 27 Apr 2018 Vejret Nummer 57 af 123 hoteller i Hammamet 1 Dansk bedømmelse for Hotel Savana 9 1 bedømmelse Vurdering 9 Beliggenhed 8 Service 9 Pris / kvalitet 9 Mad - Værelser 9 Børnevenlighed - Swimmingpool - Hygiejne - Sprog: Dansk (1) Alle (3) ------------ Tysk (1) Engelsk (1) Hollandsk (1) Polsk (1) Tyrkisk (1) Party typer: Alle (1) ------------ Med partner (1) Fantastisk ferie sted 9 Britta Klausen, 15 august 2009 Beliggenhed 8 Service 9 Pris / kvalitet 9 Mad - Værelser 9 Børnevenlighed - Swimmingpool - Hygiejne - Det er et hote,l der kun kan anbefales. Sødt og venligt personale, ingen problemer med at få byttet vores værelse til et med pooludsigt og så fik vi endda et med 2 altaner : ). Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Savana? Så læs bedømmelserne af Hotel Savana i Hammamet her, som er skrevet af andre feriegæster. Hotel Savana scorer et 7,7 fra 10, på grundlag af 3 bedømmelser Læs mere Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Savana? Læs bedømmelserne af Hotel Savana i Hammamet, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 3 feriefotos i Hotel Savana på Zoover. - - - Mindre tekst Funktioner for Hotel Savana Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Tilføj oplysninger om overnatningssted Udskriv bedømmelser RSS-feed Seværdigheder i Hammamet Medinaen i Hammamet Kasbah of Hammamet Yasmine Golf Course Citrus Golf Course Sinbad Hotel Bar Information om Hammamet Vejr Hammamet Kort Hammamet Billeder Hammamet Videoer Hammamet Spørgsmål og svar Hammamet Er du ejeren? Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information Zoover-link på din hjemmeside Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder