Leder du efter et velrenommeret overnatningssted til din ferie i Tanzania og Zanzibar? Nedenfor kan du finde alle overnatningssteder i Tanzania og Zanzibar.

Find de bedste priser

De fleste besøgende fandt de bedste priser for Tanzania og Zanzibar hos:
Sorter efter
Zoover anbefaler
Vurdering
Bedømmelser
Afstand til centrum

392 Overnatningssteder Tanzania og Zanzibar

Søg inden for resultaterne:
Leder du efter et godt overnatningssted eller et rejsemål for din ferie i Tanzania og Zanzibar? Så er du kommet til det rette sted!
Tanzania og Zanzibar scorer et 8,4 fra 10, på grundlag af 263 bedømmelser
Leder du efter et godt overnatningssted eller et rejsemål for din ferie i Tanzania og Zanzibar? Så er du kommet til det rette sted! På Zoover finner du 1 Lejlighed, 48 Campingpladser, 185 Hoteller, 1 Feriehus / sommerhus, 2 Aparthotels, 6 Bed and Breakfasts, 9 Bungalows, 1 Vandrehjem, 135 Lodges, 1 Pension og 3 Villaer i Tanzania og Zanzibar. Du kan se på 212 feriefotos af Tanzania og Zanzibar på Zoover. Derudover kan du se 8 Videoer af Tanzania og Zanzibar på Zoover. Tanzania er den mest foretrukne ferie-regionen i Tanzania og Zanzibar. For andre regioner, skal du klikke på kortet eller i listen nedenfor. Populære rejsemål for en ferie i Tanzania og Zanzibar er Serengeti, Kiwengwa, Ngorongoro og Jambiani. For flere destinationer se listen nedenfor eller klikke på fanen "destination". Populære dagture i Tanzania og Zanzibar er Stone Town, Ngorongoro-Krater og Prison Island.