Spørgsmål og svar Spanien

Maxorata Beach. (0 svar)
Corralejo
Johnny Sørensen
19-04-2013
Hej. Vi skal bo på dette hotel og vil gerne høre om der er kaffemaskine i lejlighederne. Er der lejligheder der ligger bedre for sol på terrasse/altan end andre og eventuelt lejlighedsnummer. På forhånd tak for svar. Johnny

Irene
13-03-2013
Bare lige høre om der er fitness center , eller bare nogle ting man bruge

badevandstemperatur? (1 svar)
Almuñecar
Susse Lillesøe
24-02-2013
jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad temperaturen i havet ud for Velilla er for tiden? Jeg er her mellem d. 15. februar og 15. marts og ville gerne tage en hurtig dukkert, hvis det ikke er alt for koldt. Det må helst ikke være under 15 grader, men det er svært at bedømme, når man blot lige stikker tæerne i?

Susse Lillesøe
10-03-2013
Når ingen gider besvare mit spørgsmål, er det jo godt, jeg selv har fundet svaret. Jeg vovede mig i vandet her til morgen og målte med mit termometer 16 grader!

Vm Håndbold (1 svar)
Playa de las Americas
Erik Bjerre
20-01-2013
Er der nogen steder man kan se Danmarks vm kampe på tv, skal bo i San Miguel Abona

Kaj bjerg
16-03-2013
Hvordan er været på Tenariffe lige nu på sysiden

Gå til Porto Rico (0 svar)
Arguineguin
Margit Holm
10-01-2013
Er det muligt at vandre til Porto Rico, uden at man skal gå oppe på den store vej?. Kan man finde et kort med en vandrerute til det?.

taxa (0 svar)
Las Galletas
peter ried
13-11-2012
hvad koster fra Reinasfi lufthavn til centrum

Håmdklæder (0 svar)
Lejlighed Tenerife Sur***
Pernille
31-10-2012
kan nogen oplyse mig om man selv skal have håndklæder med på tenerife sur VH

Toget fra Soller - Palma? (0 svar)
Puerto de Soller
Benny Hansen
30-08-2012
Hvad er Prisen for en Tur - Retur med Toget fra Soller til Palma (Appelsintoget kaldes det vist). Turen skulle vist tage ca. 1 Time hver vej. Mvh. Benny Hansen.

hotelet colina mar (0 svar)
per bentsen
19-07-2012
hej jeg står her og skal af sted den 8/8 til gran canaria lejilgheder på colina mer er på ugsøgt efter nogne der har boet på selve hotelet ? om det er godt eller hvad og hvad der er skidt hved hotelet

coffemaker ? (0 svar)
Lejlighed Corona Cedral**
annelise jarnbo
27-05-2012
Dear Staff ai arrive for 2 weeks holliday 20Juni ia have e question...do you have a coffe maker wee can Rent or borrow ? thanks Annelise jarnbo

et spørgsmål til corona cedral (0 svar)
Lejlighed Corona Cedral**
annelisejarnbo
27-05-2012
er der kaffemaskine man kan leje eller låne på hotellet, da vi snart tager dertil mvh. Annelise

busruter fra alicante airport til torrevieja (1 svar)
Torrevieja (Alicante)
kate hansen
16-04-2012
hvem ved noget om busruter dirikte fra alicante airport til torrevieja

karsten
25-04-2012

Vejr (1 svar)
Cala d'Or
Anita
08-04-2012
Hej! Nogen der ved hvordan vejret er i MAJ ved Cala D'or? Er det strandvejr? - Er det er sted for et ungt par som gerne vil have romantiske omgivelser rundt omkring en? //Anita

Helle
20-04-2012
Hej. Var i Cala d'Or i 1. halvdel af maj i 2007 og da var det dejligt vejr - meget varmt midt på dagen, men havet var stadig noget køligt. Tager afsted igen i år i maj/juni. Cala d'Or er et turist/hotelområde, men bugterne er smukke og hvis man tager lidt rundt kan man finde smukke steder.

Hvem ved noget om Camping Cala Gogo (0 svar)
Playa d'Aro
Kirsten Korsgaard
04-04-2012
Er der nogen der ved, om der er busforbindelse fra Cala Gogo til Platja d`Aro ? Hvor langt der er fra campingpladsen til stoppested ? Hvad koster det ? Kan man evt. gå til byen? Hvad med byen Calonge ?

bus afgange (0 svar)
Santiago de Compostela
britta
04-04-2012
går der bus fra Santaigo De Compostella til O - Cebrieoo

Charlotte
18-03-2012
Hej er der nogle der ved om deres udendørs pools er opvarmet. Skal derned i maj, så det kunne jo være dejligt hvis det ikke er så varmt at den er opvarmet.

Kort over Vandrestier. (0 svar)
Puerto de Mogan / Mogan
Benny Hansen
16-02-2012
Hvem ved hvor man kan købe Kort over de Vandrestier der udgår fra Byen Mogan, der ligger længere oppe i Dalen???

er der en der har været ude og se delfiner ? (1 svar)
Playa de Santiago
lotte
01-02-2012
Vi vil meget gerne se/snorkle med delfiner og hvaler. Er der en der har prøvet det? hvilken tid på året? Er vandet varmt nok til snorkling i februar?

lotte
25-02-2012
Har været dernede. Vandet var ikke særligt varmt. en 17 - 18 grader. Vi kunne ikke svømme med hvalerne, for koldt og for store bølger. I en bugt med roligt og varmere vand, var der giftige jelly fish. Ingen snorkling på denne tur.

offentlig transport (0 svar)
Marbella
maria kiil
19-01-2012
Kører der et tog eller en bus fra marbella til tarifa og hvor meget koster det ? tak MVH maria

Temp. i Puerto Rico (0 svar)
Lone Uth
04-01-2012
Tak for svar. Har i mellemtiden også fundet en spansk "DMI". Håber det passer at der er ca. 20 grader :-)

Temperaturen i Puerto Rico januar 2012?? (1 svar)
Lone Uth
02-01-2012
Hej - er nogen i Puerto Rico netop nu og kan oplyse om lufttemperaturen? Håber jo meget den er over 20.... Vi skal afsted i uge 4 og kan kun finde temp. generelt for øen og ikke specifikt for Puerto Rico. Mange tak for evt. svar!!! :-) Hilsen Lone

Inge Marie Petersen
03-01-2012
Jeg er dog ikke i Puerto Rico, men kan oplyse dig om denne side til vejrudsigten:-) http://www.zoover.dk/spanien/gran-canaria/puerto-rico/vejret

Jeg vil bo i Spanien men er pensionist --- (0 svar)
Lejlighed Piso Ana Maria
Carlos Rehfeldt
15-12-2011
Pengene er utrolig små-- og bolier i SP er utrolig dyre --- Det skal være billig ellers er det umulig. På Sequnda Mano er der mange piso til leje men hvordan fungerer det--- Hvad er det og hvordan--det er måske ikke lige jer -- men hvad skal jeg ellers gøre min fornemmelse er at det er lejligheder der bliver lejet ud som Værelser og måske fældet faciliteter ---- Det ser ud til at det er billig da der er flerer der betaler-- det er jo ikke rart at dele på så tæt hold men alternertivet er Danmark om vinteren--- Jeg har Astma og har boet i Spanien før-de sidste 5 år på Filippinerne men Staten tog det halve af min pension ---- Så nu Spanien gerne andalusien På forhånd Takker ----- Hjælp mig ------ Carlos

badevejr i april og SOL (0 svar)
Puerto de la Cruz
Per
26-03-2011
Jeg skal rejse til Puerto de la Crus i næste uge, og har købt rejsen til to. Jeg havde lovet min rejseledsager, som er interesseret i sol og strand, at det skulle jeg sørge for. jeg troede, at jeg gjorde mit bedste ved at tage til Puerto de la Cruz. nu ser jeg så, at der er lave temperatuer. det er lidt af en katastrofe. Er der nogle af jer læsere, som kan fortælle mig om forholdene i april, kan man være i solen, kan man bade? Jeg er ikke selv sart, men min (måske kommenede rejseledsager er ikke - og tager måske ikke med) De allerbedste hilsner Per

Wi Fi (0 svar)
Hotel Belvedere Park***
Ditte Jørgensen
18-03-2011
Nogen som ved om det trådløse internet er på værelserne eller kun på offentlige områder?