Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 276
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Riu Belplaya****
276 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Riu Belplaya****
Paseo Maritimo 165, E-29620, Torremolinos
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Riu Belplaya****? Så læs bedømmelserne af Hotel Riu Belplaya**** i Torremolinos her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Riu Belplaya scorer et 8,4 fra 10, på grundlag af 276 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Riu Belplaya****? Læs bedømmelserne af Hotel Riu Belplaya**** i Torremolinos, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 153 feriefotos i Hotel Riu Belplaya**** på Zoover. Du kan se 2 Videoer af Hotel Riu Belplaya****. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Riu Belplaya**** Torremolinos. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

8,5
8,6
8,3
7,7
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, Feb. 2013
"Prachtig gelegen, doch gedateerd hotel"
e.van mil
7,0
08-03-13 Bijgeboekt zij-zeezicht: de extra kosten zeker waard. Personeel, m.n. aan balie: zeer voorkomend. Grote kamer, sfeervol ingericht, maar irritant gehorig: men kon de buurman zijn neus horen snuiten! Badkamer: zeer gedateerd. Eetzalen niet echt gezellig te noemen. Bar daarentegen wel. Animatie: m.n. flamenco-optreden op za 2-3 zeer goed. Fitnessruimte: aanfluiting. Binnenzwembadje (buiten te koud): met 4 volwassenen is het aardig vol. Gangen kil en tochtig. Het was helaas in het algemeen voor de tijd van het jaar te koud.

Med partner, Nov. 2012
"Goed hotel voor betaalbare prijs!"
wouters
7,0
29-11-12 Het hotel heeft een mooie ligging, aan het strand met alleen een weg er tussen. Vanaf het vliegveld word je al eerste afgezet, je bent er zo!
Personeel is super vriendelijk en er is een hoge service. Het eten is zeer gevarieerd! echt voor elk wat wils, vlees, vis, pasta, rijst, gebakken aardappels, patat, vegetaries, dieethoek, heel veel toetjes elke dag. Ook ontbijt zo gevarieerd dat je niet weet wat je moet kiezen! De kamers zijn gehorig inderdaad maar welk hotel is dat niet? Kamers zijn zeer schoon en worden ook goed bijgehouden. Handdoek in vorm van zwaan, sprei leuk neergelegd, bed elke dag opgemaakt. Wij waren er begin nov. en toen was er ook elke dag animatie. Best leuke spelletjes met een leuke animator.Klein binnen zwembad maar wel warm. Ik kan niets negatiefs bedenken!

Med partner, Sep. 2012
"Goed hotel met enkele kleine minpunten."
sabine
7,0
06-10-12 Hotel ligt rustig maar dan natuurlijk wel een eindje van alles af. Met plaatselijke bus en trein op te lossen. De service en de maaltijden waren heel goed. Lekker eten en keuze genoeg voor iedereen. De kamers vond ik iets minder. Zeker qua netheid en onderhoud nikske op aan te merken maar zoals ik bij andere beoordelingen las zijn de muren zo fijn als karton. Als je buurman de hele nacht ligt te hoesten of 's morgens vroeg iets uit de kluis haalt die tussen de twee kamermuren zit dan slaap je echt niet goed en is het precies of hij naast je ligt ;o) . Het zicht vanop het balkon was lateraal zeezicht en zicht op het zwembad wat voor ons voldoende was. Voor gezinnen met kinderen zou ik persoonlijk dit hotel niet aanraden aangezien er naast het zwembad niet veel voorzien is voor de kids. Het personeel spreekt hoofdzakelijk duits en engels maar probeert ook wel nederlands te praten. Wij hadden alvast een leuke vakantie in Rui Belplaya te Torremolinos.

De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Riu Belplaya**** hos:

"Mooei gelegen."
Vandeplassche Chris...
10,0
04-10-12 Indruk is zeer goed.De oomgeving valt goed mee.

"Prima strandhotel."
J.kuipers
05-10-12 we zijn vorig jaar hier ook geweest en nu weer wat we normaal nooit
doen dus dat zegt wel genoeg.het was weer prima en het eten vonden wij nog wat beter dan vorige keer.mischien gaan we volgend jaar wel weer.we vinden het strand daar ook heerlijk.en de ligging is prima .met de bus ben je zo in Torremolinos voor een paar euro.belplaya is prima.

"Dit nooit meer"
De smet Rudi
4,0
4,0
5,0
5,0
6,0
18-10-12 Volgens mijn mening is het geen Riu waard.
Op een zaterdag was het eten warm buffet bij show koken hamburger, worstjes varkengebraad, warm lookbrood.ruime kamer muren dun in het hoogste gebouw, all in wat houd dat in, snacks dus toastbrood, salami hesp kaas droge cake en stukje fruid ijscreem.na 22 uur enkel nog drinken te krijgen, zijn soms buiten gaan eten met reden.
Wil je meer weten vraag het op via mail ik bezorg het.

Familie med ældre børn, 2012
"Zeer tof hotel"
Hanna
8,0
15-08-12 Wij zijn vorig jaar naar de Riu belplaya geweest. Wat een tof hotel! Eten is heel erg lekker en gevarieerd. Kamers zijn wat verouderd maar zijn oké. Je hoort wel inderdaad wat de buren zeggen. Om naar het strand te gaan hoef je maar een straatje over te steken. Rond het hotel liggen veel leuke kleine winkeltjes.
Als je wilt gaan shoppen moet je zeker plaza mayor bezoeken! De winkels zijn 's avonds nog lang open en het is gezellig om er rond te lopen. Ligt zo'n 10minuutjes van het hotel.

Wij komen zeker weten nog terug!

Med partner, 2012
"Mooi hotel fijne plek"
Cees
7,0
13-08-12 Hotel is schoon en netje. Maar bij de ingang staat een machine van de arcondition dag en nacht te loeien. Dit is erg vervelend als je een kamer hebt aan die kant.

Med partner, Aug. 2012
"Zeer goed hotel"
Eddy
8,0
22-08-12 Het beste hotel dat we tot nu toe hadden in Spanje .
Eten zeer lekker en veel afwisseling,personeel vriedelijk en behulpzaam zelfs als het kon in het nederlands.
Kortom wie het daar niet goed vind ,dan weet ik het niet meer .

Med partner, Aug. 2012
"Een goed strandhotel"
Stragier Veronique
7,0
02-09-12 We zijn in riu belplaya geweest eind augustus.De service van het hotel was zeer goed(ook wel kenmerkend voor alle rius).Maar van de maaltijden,en dan specifiek de vlees-en visgerechten hadden we toch meer variatie en aanbod verwacht in een riu.Zijn nog in andere rius geweest oa in Tunesie en daar was het eten beter.Wat dan wel leuk was,dat was het Andalusisch restaurantje waar je 's avonds kon eten.De kamers zullen ook eens vernieuwd moeten worden,je merkt dat het meubelair en badkamer gedateerd zijn.Het zwembad en de ruimte errond is volgens ons te klein maar omdat wij graag aan het strand zitten,hadden wij daar geen last van.De ligbedden aan het strand kosten 6 euro voor 2 bedden en een parasol,dus dat viel mee.Voor wandelaars ligt dit hotel goed langs een lange dijk van zo'n 6 km.Uitstap gedaan naar het Alhambra en dat is echt de moeite.Kortom een geslaagde vakantie!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information