Ankomstdato
Afrejsedato
Fra € 49
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Stella Maris***
8,2
215 Bedømmelser
Bedømmelser Lejlighed Stella Maris***
Paseo Marítimo Rey De España 54, E-29640, Fuengirola

Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Stella Maris***? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Stella Maris*** i Fuengirola her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Stella Maris scorer et 8,2 fra 10, på grundlag af 215 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Stella Maris***? Læs bedømmelserne af Lejlighed Stella Maris*** i Fuengirola, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 160 feriefotos i Lejlighed Stella Maris*** på Zoover. Du kan se 1 video af Lejlighed Stella Maris***. - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

1 bedømmelse for Stella Maris***

8,2
215 Bedømmelser
Vurdering
8,0
Beliggenhed
9,0
Pris / kvalitet
10,0
Børnevenlighed
6,0
Indretning
7,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie, Juni 2007
"Gode hotellejligheder"oversæt
Thomas Toldberg
Vurdering
8,0
Beliggenhed
9,0
Pris / kvalitet
10,0
Børnevenlighed
6,0
Indretning
7,0

12-07-08 Er kommet på Stella Maris flere år, og kan klart anbefale det. Hvis man får værelser højere, end f.eks. 4-5 sal, og bor i mindst 2-værelses, er det rigtig dejlige lejligheder. Der er rigtig pænt og rent, og selve beliggenheden bliver ikke meget bedre. Ligger i den mere stille del af Fuengirola (på grænsen til Los Boliches), men det tager kun 5-10 minutter at komme til "Centrum". Gode spisesteder, indkøbsmuligheder lige uden for døren. Hvis man bor der uden for højsæsonen - f.eks. start juni, har de meget rimelige priser (ca. kr. 500 pr. overnatning). Pris i højsæson ligger på det dobbelte. Bedømmelsen i pris/kvalitet er uden for højsæsonen. Lille pool/område, men sjældent særligt mange mennesker. God strand lige på den anden side af vejen. Godt offenligt træningscenter i kælderen.