Bedømmelser Lejlighed Surses Alpin****

Surses Alpin****
76 Bedømmelser
Bedømmelser Lejlighed Surses Alpin****
Veia Som Barnagn 2, CH-7460, Savognin
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Surses Alpin****? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Surses Alpin**** i Savognin her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Surses Alpin scorer et 8,7 fra 10, på grundlag af 76 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Surses Alpin****? Læs bedømmelserne af Lejlighed Surses Alpin**** i Savognin, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 127 feriefotos i Lejlighed Surses Alpin**** på Zoover. Du kan se 4 Videoer af Lejlighed Surses Alpin****. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Surses Alpin**** Savognin. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 næste

76 bedømmelser for Surses Alpin****

76 Bedømmelser
8,8
8,7
Vis karakter og bedømmelser fra:
Fam. med små børn, Feb. 2013
"Degelijke appartementen voor schappelijke prijs"
Jasper
7,0
11-04-13 Surses Alpin bestaat uit vier gebouwen met in het midden een speeltuintje. De appartementen zijn modern ingericht. Voor sommigen wellicht iets te functioneel en 'koud', maar het is allemaal tiptop in orde. Er zijn weinig voorzieningen bij de appartementen, maar supermarkt/bakker/restaurants liggen op enkele minuten lopen.
De gasten bestaan uit een paar Duitsers, een kwart Nederlanders en de rest zijn Zwitsers. Parkeren is tegen een kleine vergoeding mogelijk bij het appartement. Als de parkeerplaats vol is, moet je elders een plek zoeken en dat is meestal niet dichtbij. Onhandig is dat je niet met je auto tot bij de huisjes kunt rijden: je moet flink sjouwen met je spullen. Gelukkig is er in elk gebouw een lift.
Hoe modern de appartementen ook zijn: er is geen wifi: onbegrijpelijk... Gratis wifi is er in de lobby van het Cube hotel op een paar minuten lopen van Surses Alpin.
Al met al wel veel waar voor je geld.

Med partner, Dec. 2012
"Heerlijke snowboardvakantie"
Mieke
9,0
24-12-12 We zijn een week voor de kerst in Surses Alpin verbleven. Het was erg rustig. Wij vonden dat wel prima, omdat we nog moesten leren snowboarden. We hadden dan ook alle ruimte op de kinderpiste. Om gebruik te maken van de lopende band betaalde we maar 6€ pp.
Het appartement was erg netjes. Alles was er aanwezig, pannen,waterkoker,koffiezetapparaat, vaatwasser, oven, alles aan bestek. Een paar dingen zijn handig om zelf mee te nemen: een reisstekker adapter (ook voor 10CHF borg bij receptie, of in de spar daar te koop) ,wc rollen, eigen handdoeken (handdoeken+beddegoed moet je sowieso betalen bij aankomst).

Med partner, Sep. 2012
"Heerlijke plek voor de 4de keer :)"
Saskia
9,0
20-09-12 Wij zijn hier nu in september voor de 4de keer en het is weer heerlijk. Verbeterd is dat er een afwasmachine en 2 nieuwe stoelen in het appartement is gezet. Nadeel dat er nog steeds geen draadloos internet is en een klein puntje RTL4 doet het niet, dus zorg, dat je een aantal films bij je hebt.

Fam. med små børn, Mar. 2012
"Mooie en schone appartementen"
Jennifer
9,0
22-03-12 Wij zijn net terug en het is ons niets tegengevallen. Erg schoon.Er was voldoende kastruimte en de keuken was voldoende uitgerust. Het enige dat we misten was de magnetron.er is 1 nederlands tv-zender, namelijk RTL 4.Verder sliepen de bedden prima, zat de bank lekker en had de douche meer dan voldoende waterdruk.Beneden in elk appartement bevindt zich een wasmachine en droger,waar tegen betaling van CHF 2,50 per was/droogbeurt gebruik van gemaakt kan worden.Een klein minpunt zijn de openingstijden van de receptie en de hoeveelheid parkeerplaatsen.Hiernaast miste mijn man vooral de WIFI.Het skigebied is prima, niet te groot (80 km piste) en wordt prima bijgehouden.Skibus stopt voor de deur.dit appartement is halverwege een flinke heuvel gelegen, dus naar boven en beneden lopen als je hetzij wilt skien of de boodschappen wilt halen en om bij de piste te komen moet je voor de kortste weg een steile trap op en af.

Fam. med små børn, Jan. 2012
"Leuk appartement nabij pistes"
haanstra
8,0
09-01-12 De appartementen liggen op een kleine 400m van de liften. De inrichting is netjes en compleet. Zoals eerder vermeld meer dan voldoende kastruimte. Ook in de keuken voldoende keukengerei. In tegenstelling tot wat de in de brochure staat vermeld was er in ons appartement maar 1 nederlandse televisiezender te ontvangen. De kwaliteit van de zenderontvangst was ook nog eens allerbelabberdst. Internet via je Ipad is niet mogelijk. Daarvoor gingen we s'avonds altijd even naar het nabij gelegen Hotel Cube. Er was onvoldoende parkeergelegenheid waardoor we de auto op een centrale parkeerplaats moesten parkeren. Verder een vlotte en deskundige ontvangst bij de receptie.

Fam. med små børn, Aug. 2011
"Ruime appartementen met een goede ligging"
bloem71
9,0
21-08-11 De appartementen zijn ruim en goed ingericht. In ieder gebouw is een washok met wasmachine en droger aanwezig.
Ligging dicht bij de pistes en in de zomer bij lai barnagn, een klein maar prettig zwemmeertje.
Klein minpuntje: de pannen in het appartement zijn niet geschikt om vlees in te bakken! :-)

Fam. med små børn, Juli 2011
"Mooie vakantie"
Actief gezin
9,0
14-08-11 Appartementen Surses Alpin zijn nu (2011) 5 jaar oud.
Inrichting is eenvoudig en goed, voldoende ruimte. 's Zomers goede faciliteiten en heel veel te doen voor kinderen in Savognin. Rust.
Voor actieve wandelaars en actieve kinderen.

Fam. med små børn, Dec. 2010
"Geweldig appartement en skigebied!"
Ellen
8,0
09-01-11 Wij zijn met 4 gezinnen geweest. Fantastische appartementen. Heerlijk ruim (voldoende kasten), schoon en niet gehorig. Als je vooraf de receptie belt bestaat de mogelijkheid om een code te ontvangen voor het verkrijgen van de sleutel. Zodoende kan je eventueel 's nachts arriveren. Ideaal! Het is een prachtig skigebied, vooral voor gezinnen. Mooie brede pistes. Vriendelijke mensen. Gezellig, gemoedelijk dorpje. Waar al het nodige te koop is. Wel redelijk duur. Bij de Spar kan je nog het beste de boodschappen kopen. Gezellige restaurantjes. Zelfs een ziekenhuis! Als ik een punt van kritiek moet opnoemen is dat er weinig spiegels zijn, geen waterkoker en beperkt aantal pannen. Maar met een beetje creativiteit lukt het prima! Voor mindervalide is het vrij lastig om naar de skilift te lopen. Steile ijzeren trap, die absoluut niet makkelijk loopt. Gezinsskipas via appartement is zeer voordelig, althans als kinderen niet meer op les gaan. Anders goed nakijken in het foldertje

Med partner, Sep. 2010
"Perfect!"
Anna Holland
9,0
26-09-10 Het appartement (vierpersoons) was schoon en goed onderhouden. Prima ingedeeld. Enige minpunt: twee handdoeken per persoon, een grote en een kleine, voor het gehele verblijf. Iets te weinig wat ons betreft. Mooi uitzicht over de bergen vanaf het balkon. Heerlijk rustig. Tips: met een kart van de piste af, geweldig. Toegang tot skilift is gratis met de pas die bij aankomst klaarligt. Veel mooie wandelpaden en vlakbij de langste rodelbaan van Europa, zeer de moeite waard.

Fam. med små børn, Sep. 2010
"Mooie appartementen"
Perry
10,0
20-09-10 Samen met mijn vrouw en zoon (6 maanden oud) hebben wij begin september een week in dit appartementencomplex doorgebracht. Voordelen: ruim, schoon, vriendelijk personeel, bakker en supermarkt op loopafstand, veel activiteiten in de omgeving, nabij berglift. Nadelen: Zwitserland is duur, openingstijden receptie, weinig te doen met kleine kinderen. Tips: dagtrip naar Davos en St. Moritz.

1 2 3 4 5 6 7 8 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information