Bedømmelser Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'****

Vivenda 'a nossa coroa'****
26 Bedømmelser
Bedømmelser Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'****
Vale do Forno, 3305-183, Coja
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'****? Så læs bedømmelserne af Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'**** i Coja her, som er skrevet af andre feriegæster.
Bungalow Vivenda 'a nossa coroa' scorer et 9,4 fra 10, på grundlag af 26 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'****? Læs bedømmelserne af Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'**** i Coja, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 52 feriefotos i Bungalow Vivenda 'a nossa coroa'**** på Zoover. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Vivenda 'a nossa coroa'**** Coja. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

1 2 3 næste

26 bedømmelser for Vivenda 'a nossa coroa'****

26 Bedømmelser
9,3
9,1
9,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie med ældre børn, Sep. 2012
"Gewoon super!"
Dick & Yvonne &...
10,0
18-09-12 We zijn ruim 2 weken bij Tony en Dies geweest. Wat gelijk opvalt is de mooie lokatie met al zijn fraaie vergezichten, mooie villa's met zwembad en buitenbar. De indeling van het appartement is erg praktisch en van alles voorzien. Ik zei nog tegen Yvonne: "je kan eigenlijk gewoon hier wonen". Als je de besteklade open doet, dan ligt alles 100% netjes gerangschikt, tot de uiterste precisie toe. Dan weet je genoeg, alles is erg netjes en schoon. Wij hebben Tony en Dies als zeer goede en vriendelijke gastheer en gastvrouw ervaren. We hebben het fantastisch gehad en daarnaast heerlijke uitstapje gemaakt. Het groene hart krijgt van ons een 10! We gaan zeker terugkomen.

Fam. med små børn, Aug. 2012
"Gewoon TOP"
sambaan
8,0
10,0
03-09-12 We zijn net terug van een heerlijk verblijf in Casa Portugesa, 1 van de 3 bungalows en het was top! De bungalows zijn zeer ruim en volledig ingericht met een persoonlijke sfeer en de eigenaren Tony en Dies zijn erg aardig en behulpzaam (ondanks onze nachtelijke aankomst) De ligging is prachtig en het uitzicht geweldig.

Alle mooie woorden welke in andere beoordelingen gebruikt zijn kloppen. We zijn heerlijk tot rust gekomen, maar de bungalow is ook een goede uitvalsbasis om uitstapjes in de omgeving te doen. In de directe omgeving tref je nog het 'gewone' dagelijks leven in Portugal aan en is het toerisme op beperkte schaal aanwezig. Er zijn mooie wandelingen in de omgeving te maken, maar met de auto ben je ook zo in steden zoals Coimbra en Viseu. In veel omliggende dorpen zijn ook leuke strandjes bij de rivier voor een verkoelende duik, maar het zwembad is ook erg prettig. Restaurantjes zijn er voldoende in de omgeving als ook winkels voor de dagelijkse boodschappen. Kortom genieten!

Venner, Juli 2012
"Super!"
dewolf
10,0
23-08-12 We bezochten Dies en Tony van 27/7-11/8 en het was er ongelooflijk! De bungalows zijn kraaknet en heel mooi en praktisch ingericht. Alles is er aanwezig, zelfs de kruiden in de keuken!! Je kan dus gerust zelf een potje koken maar je moet zeker ook de maaltijden proeven die Dies en Tony bereiden. Ze zijn echt wel heel lekker. Wij waren met een groep van 12 personen (3 gezinnen) waaronder 6 kinderen, die hebben zich heel goed geamuseerd. Ook in de recreatieruimte is alles aanwezig, een hele bibliotheek leesboeken (zowel voor kinderen als volwassenen), alle mogelijke informatie over de streek en wat er zo allemaal te doen is (Dies en Tony staan ook steeds paraat om hun kennis te delen), speelgoed voor de kinderen,....je noemt het maar. Wij waren echt heel tevreden, Dies en Tony zijn gewoonweg schatten we voelden ons er echt thuis! We willen hen dan ook nog eens van harte bedanken voor de mooie vakantie, Peter, Nele, Tine, Toon, Dirk, Katrien, Thomas, Sander, Chris, Anja, Robin en Ronan.

Med partner, Juli 2012
"Wat een topper"Vivenda 'a nossa coroa""
De Graeve Rudy
10,0
16-07-12 De vakantie in Portugal was super dit jaar, en zeker het verblijf. De eigenaars Dina (in het hollands, Dies) & Tony zijn super mensen, zeer vriendelijk en ze doen al het mogelijke om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De streek van Coja is zeer mooi, en de natuur is prachtig. Streekgerecht is platte kip,heerlijk. Het gezelschap is super tijdens de maaltijd met platte kip.
Temperatuur in de streek van Coja is heerlijk.

Familie med ældre børn, Juli 2012
"Heerlijke vakantie"
sce
10,0
28-07-12 Wij boekten een week in juli bij Dies, Tony en hun lieve hond Ping: het werd een prachtige week! Gelegen temidden van de natuur, met een heel mooi aangelegde tuin. Wij verbleven in huisje Afrika en het comfort en de inrichting zijn geweldig: alles is voorhanden, tot vaatwasser toe. Er is een mooi terras met tuinmeubelen aan de ene zijde en een terras met zicht op zwembad aan de andere zijde. De huisjes hebben veel privacy en de isolatie van de huisjes is prima (zowel voor de warmte als voor het geluid). Dies en Tony zijn superlieve mensen zonder opdringerig te zijn. plaatsen geweest Er is een recreatieruimte met veel info over de streek, een bib, pingpongtafel enz. 's Avonds konden de meisjes zwemmen in het verlichte zwembad zoalng ze wilden. De Indonesische avond (geheel vrijblijvend) was heel gezellig en de platte kip een onvergetelijke ervaring! Onze dochters van 12 en 14 zijn met tranen in de ogen vertrokken: wij kunnnen het van harte aanbevelen aan iedereen.

Grupperejse, Maj 2012
"Portugal as good as it can get"
jaap en marjolijn k...
28-05-12 de Kroon is zijn heel goede waarderingen beslist waard'
Dies enTony gaan voor kwaliteit en dat is te merken ook.
Wij waren met een yogagroep 1 week in mei 2012 ,maar ik durf de Kroon ook voor een langer verblijf best aan te bevelen want de lokatie en het goede gastheerschap zullen niet teleurstellen

Venner, Sep. 2011
"Geweldig"
Rina
8,0
10,0
18-09-11 Net terug van een heerlijke week in Portugal, Beiras. Onze verwachtingen waren hoog na het lezen vd beoordelingen en het zien van de foto,s en beschrijvingen op de site van Tony& Dies hun Vivenda a nossa coroa. De verwachtingen werden overtroffen meteen al bij aankomst. De ligging; de prachtige natuur, de gebergtes rondom, de rust, de opzet van de vivenda in z,n geheel. De ontvangst door Tony en Dies. De bungalow, onze portugeze casa met alle ruimte en conform. Het zwembad. Centraal gelegen voor diverse uitstapjes (autotour Estrela, Coimbra, Atl.Oceaan- Mira, het pittoreske dorp Piodao) Op aangeven van Tony en Dies hebben we de platte kip verorberd in Taboa en indisch getafeld bij Tony en Dies “thuis”. Hele leuke ervaringen. En last but not least heeft Tony op ons verzoek bij de ‘buurvrouw ” (Mona) geregeld dat we druiven konden plukken. Een geweldige dag en afsluiting van onze week. Dus zeker bedankt, Tony en Dies. (en Mona) Mede door de prachtige plek en jullie toedoen een aanrader.

Med partner, Aug. 2011
"Rust ruimte en zorg"
AnneMarie en Eric
9,0
02-10-11 We hebben de reis naar Portugal alweer een maand achter de rug, wat een geweldige plek is Vivenda A Nossa Coroa en wat een persoonlijke aandacht krijg je van Tony en Dies je voelt je onmiddellijk thuis. De omgeving van Coja is mooi, de platte kip in Tabua niet te versmaden en niet te vergeten het onvergetelijke Indische diner op onze laatste avond maakte deze week voor ons erg speciaal. De accomodatie is erg mooi en ruim
Tony en Dies weten hoe het hoort om het de gasten naar de zin te maken.Wij komen zeker terug. Kortom een aanrader.

Fam. med små børn, Juli 2011
"2 weken in een 'paradijsje' geweest!"
Jaap, Bianca & Maai...
10,0
19-08-11 Net terug van 2 weken in appartement "Portugal" van Vivenda a nossa coroa. De 2 weken waren geweldig! Mooi weer, prachtig ruim appartement, schitterende ligging met zwembad en last but not least 2 'gastheren', Tony en Dies, die erg vriendelijk en attent zijn en desgevraagd je van alle info voorzien. Toen we er nog maar 5 minuten waren merkte onze dochter Maaike op dat zij volgend jaar weer naar dit paradijsje toewilde(!) Dat zegt wel genoeg! Tony en Dies, nogmaals ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid! En wij komen dus zeker weer eens terug........

Familie med ældre børn, Juli 2011
"Onthaasten in optima forma"
fam Biezeman
10,0
02-08-11 We zijn net terug van een verblijf van drie weken in casa Africa bij Tony en Dies.
Ik wil me van harte aansluiten bij alle andere positieve reviews: de huisjes zijn heerlijk ruim en luxe, het zwembad is niet enorm, maar groot genoeg voor lekkere verkoeling en om lekker gek te doen met de kids. Prima uitvalbasis voor diverse leuke dagtochtjes, van heel dichtbij (de rivier en de watervallen) tot wat verder weg (b.v. de hypermoderne mall in Viseu, compleet met ijsbaantje op de bovenste verdieping). De platte kip mag inderdaad niet onvermeld blijven, evenals de supergezellige etentjes bij Tony en Dies. Een echte aanrader voor iedereen die van rust, ruimte en luxe houdt.

1 2 3 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information