11-05-13
Wij zijn net terug van een weekje meivakantie met 3 kids op Malta en we hebben een heerlijke week gehad in Porto Azzurro. Fijn hotel, alles aanwezig, hele goedkope supermarkt in hotel met goed assortiment, wij hadden een prachtige familiekamer (suite) met 2 badkamers op 5e etage. Mooi zwembad zowel binnen als buiten met ruimschoots ligbedden en bediening aan zwembad. Wij hebben met onze huurauto enorm van Malta genoten (Golden Bay, Valetta, Havengebied, Medina, Meliaha, St Julian's Bay etc etc). Zoals al omschreven zeer goed ontbijt, dit hotel verdient een 10 voor prijs/kwaliteit verhouding, hotel is een prijzenschieter maar weet daarin kwaliteit te behouden. Aanrader (ook Malta in geheel!).
05-05-13
Prima hotel, mooie grote kamer met koffiezetapparaat, badkamer met ligbad en groot balkon. Erg vriendelijke en behulpzame mensen. Ontbijt was echt fantastisch: twee soorten worst, kaas, sla en tomaten, 3 soorten jam, 5 soorten brood, toaster, 6 soorten koffie/thee, 3 soorten sap, yoghurt, ontbijtgranen en 4 soorten fruit. Verder omelet, worstjes, spek, witte bonen, gebakken tomaat en gekookt ei. Echt heel goed!!