Bedømmelser Campingplads Lanterna***

20 juni 2013

Lanterna***
468 Bedømmelser
Bedømmelser Campingplads Lanterna***
Vladimira Nazora 9, HR-52440, Lanterna (ved Porec)
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Campingplads Lanterna***? Så læs bedømmelserne af Campingplads Lanterna*** i Lanterna (ved Porec) her, som er skrevet af andre feriegæster.
Campingplads Lanterna scorer et 7,7 fra 10, på grundlag af 468 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Campingplads Lanterna***? Læs bedømmelserne af Campingplads Lanterna*** i Lanterna (ved Porec), som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 435 feriefotos i Campingplads Lanterna*** på Zoover. Du kan se 4 Videoer af Campingplads Lanterna***. - - -
Vent et øjeblik...

9,3
9,5
9,1
9,4
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie med ældre børn, Juni 2011
"Et helt FANTASTISK sted."
Sonja Longhi
10,0
13-12-11 Vi var afsted med 2 børn , og det var første gang vi skulle sove i telt. Det var så godt, vi havde alt hvad vi skulle bruge i teltet, og da vi var så heldige at vores telt var lige ved siden a børnepool jamen så var vi jo for det meste der. Pladsen er stor , rigtig stor, der er nok at se og gøre. Vi brugte faktisk de fleste dage på pladsen da vi syntes det var nok aktivitet.
Prisen var okay, der var jo selvfølgelige steder på pladsen som var lidt i den dyre ende, men det var ikke ekstremt på nogen måde. Der er ingen tvivl om at det IKKE er sidste gang vi har været der , vi sidder allerede og kigger på Lanterna nu. Rigtig god ferie , det er helt igennem dejligt sted.

Familie med ældre børn, 2011
"Super"
N.A.Larsen
10,0
06-03-11 Vi har været der en del gange. De ligger suverænt placeret 60 - 70 m over havet med udsigt til Novigrad. Skøn placering, hvor man ikke mærker at pladsen er så stor som den er. Meget børnevenligt. Også for familien med teenage børn. Større indkøb foretages i Porec. Restaurant Marina udenfor Porec er absolut et besøg værd. Tag på tur til Rovinj, Novigrad, Pula, Rabac, Labin, Grosnjan.

Bestemt ikke sidste gang vi har været der.

Alenerejsende, 2011
"Et super godt sted"
Susanne Glerup
10,0
15-01-11 Vi tager derned igen i år og så er det 4 gang. Vi har teenager med og de synes det er godt. Jeg nyder vejret som er varmt om dagen, men om natten er der køligt. Maden er super godt på de forskellige spisesteder. Der er mulighed for indkøb 3 forskellige steder på pladsen. Der er både pool område for små børn og et for andre. Der er opkobling til nettet flere steder på pladsen. Bussen går til Porec flere gange om dagen. Vi kører selv med lejer campingvogn hos gebetsroither i Østrig.

Fam. med små børn, 2010
"Skøn plads"
kristina
10,0
24-05-10 camping lanterna er en skøn plads. Der er alt til både børn og voksne. Der er altid pænt og rent på toiletteren og ved poolen. Vi har været der to gange og vi kommer helt sikkert igen.

Familie
stephanie
10,0
27-05-08 Har holdt ferie på denne campingplads 11x! Venligt personale og tæt ved Porec, men også bare et dejligt sted for en afslappet ferie!

Familie
Rogier en Jolanda M...
7,0
24-05-08 Boede 2 uger i en god mobilhome! Var der i foråret, dejlig roligt, mange familier med små børn. Skøn beliggenhed ved en bugt. Køn ikke så stor swimmingpool. 2 af restauranterne var åbne og 1 supermarked. Venligt personale. Hyggelige byer i omgivelserne, var på en god bådtur fra Porec.

Familie, Maj 2008
Joost
9,0
15-05-08 En meget stor campingplads, udmærket i for-og eftersæsonnen. I højsæsonnen synes vi at der er alt for mange mennesker.
Ellers meget hyggeligt, venlige mennesker.
Stranden ligger lavere end pladsen (147 trappetrin).
Monoton lyd fra stenudvinding på den anden side af bugten (fra kl. 7:00- 19:00).

Familie, Aug. 2007
e Koster
6,0
6,0
01-07-08 Var her sidste år men det var første og sidste gang. Vi stod meget afsides i forhold til de andre familier og ved en trafikeret hovedvej. Husk at tjek hvilken plads du booker når du tager hertil... Pladserne ved vandet er meget bedre.

Familie, Juli 2007
Annette Asbæk
9,0
17-06-08 En super dejlig familieplads. Har alt. Gode forhold både hvad angår restauranter, swimmingpools, shopping og andet. Vi har være der 5 år. Prøvede sidste år noget andet i Kroatien, men vender i år tilbage.

Familie, Juli 2007
Reijnhout
9,0
11-05-08 Superfed campingplads med mange telte, flere spisesteder i de direkte omgivelser feks. Santa Marina, men også grillkyllingerne som man kan købe lige udenfor campingpladsen er herlige. Lidt for få swimmingpoole i forhold til campingpladsens størrelse. Men til sommer tager vi dertil igen!

1 2 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information