Vælg et internationalt website
525 Bedømmelser
Bedømmelser Campingplads Pra' Delle Torri****
Viale Altanea 204, I-30021, Caorle
Officiel webside
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Campingplads Pra' Delle Torri****? Så læs bedømmelserne af Campingplads Pra' Delle Torri**** i Caorle her, som er skrevet af andre feriegæster.
Campingplads Pra' Delle Torri
scorer et
fra
, på grundlag af
525
bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Campingplads Pra' Delle Torri****? Læs bedømmelserne af Campingplads Pra' Delle Torri**** i Caorle, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 301
feriefotos
Vent et øjeblik...
Udbydere
Flybilletter
Find et hotel
De bedste priser og last minute-rejser for Campingplads Pra' Delle Torri**** hos...
Klik for at minimere
Anden
Vis lufthavne på kortet
Til:
Vis alle lufthavne på kortet
VENICE - VENEZIA TESSERA (42 km)
TREVISO - TREVISO (53 km)
FORLI - FORLI (168 km)
BOLOGNA - BOLOGNA (171 km)
RIMINI - RIMINI (176 km)
VENICE - VENEZIA TESSERA (42 km)
TREVISO - TREVISO (53 km)
FORLI - FORLI (168 km)
BOLOGNA - BOLOGNA (171 km)
RIMINI - RIMINI (176 km)
Anden
Vis lufthavne på kortet
Angiv venligst hvilken lufthavn, du rejser fra
Angiv hvilken lufthavn, du ankommer til
Afrejsedatoen kan ikke være senere end ankomstdatoen
Hotel booking
8,5
9,5
8,5
9,5
Vis karakter og bedømmelser fra:
Vis alle
UK(5)
NL(461)
ALLE
Fam. med små børn, Aug. 2012
""Pra' delle Torri har alt! ""
Henrik Pedersen
04-08-12
Vi har nu været der 5 gange, og vender helt sikkert tilbage!
Altid pænt og rent. Service i top, små problemer bliver hurtigt løst.
Kæmpe camping plads med store grønne områder.
Dejlig børnevenlig poolområde, og super fin strand!
Store muligheder for indkøb og underholdning på pladsen.
-Gratis bilvask forefindes også!
Kan VARMT anbefales!!!!!
Fam. med små børn, Juni 2011
"Kanon camping plads :-)"
Lars Andersen@yahoo...
15-06-12
Fedt sted, meget pænt og i orden over alt. Skal sikkert tilbage
Familie med ældre børn, Juli 2010
"Fantastisk sted"
Laila Christensen
09-08-10
Vi har været på campingpladsen for 3. år i træk - dog er dette første år i vores egen campingvogn. Pladsen lever helt op til vores forventning; overalt på pladsen hvor der er personale, mødes vi med smil og glæde. Når der er klar til sommerferie i 2011 kommer vi igen sammen med vores 12-årige barn som elsker at være på ferie på Pra delle Torri
De bedste priser og last minute-rejser for Campingplads Pra' Delle Tor...
Klik for at minimere
Dansk Bilferie
Selectcamp
Vacansoleil
Booking.com
Trivago
Flere udbydere
Fam. med små børn, Juli 2009
"Aldrig mere Pra delle Torri"
Gitte Pallesen
18-12-09
Måske havde vi skruet forventningerne alt for højt op??? Vi er en familie på 2 voksne og 3 børn. Rent fysisk er det en dejlig campingplads med en masse faciliteter og en fantastisk pool. Men service niveauet var simpelthen for ringe. I stort set alle butikker og personalet omkring pool var der ingen smil og vi havde nærmest indtryk af at være til besvær. Man var helt klart bare et nummer i rækken af mange turister. Vi søgte derfor til Caorle for at spise - og har derfor lært at næste gang vil vi bor nærmere en by. Campingpladsen manglede simpelthen italiensk atmosfære, vi kunne have været hvor som helst...Tror den var for stor. Det værste var dog da vi og adskillige andre opdagede at der var synlig afføring i vandet. "Poolmanden" blev synlig irriteret og påstod at det ikke var hans job at fjerne det med det resultat at ingen tog sig af det. Vi var ved poolen i over 2 timer uden at der skete noget...det blev bare mere og mere opløst.. Frygteligt ulækket....
Familie med ældre børn, Juli 2009
"Aldrig mere"
Lene Thougaard
4,0
5,0
02-08-09
umiddelbart basis for en kanon ferie: stor plads, mange aktiviteter, pool og strand, nemt til indkøb m.m. Diskotek på pladsen som var et af kravene til vores ophold dette år.
Vi må dog sige at vi fik en meget dårlig oplevelse. Vagter kører rundt for at tilse at regler overholdes. bla. skal der være ro kl.23 om aftenen. Dvs. man ikke kan sidde ude på terrasen og tale sammen men bliver på italiensk bedt om at tie. Vi hørte ikke musik, vi larmede ikke og talte ikke højt. Desuden følgende oplevelse:
De unge var på bar (diskotek) som lukkede kl.02 hvorefter mange af dem (ca 20 danskere) gik på stranden. nogle gik ud og soppede (til knæene) og blev gennet op af vagterne. Disse vagter udvalgte sig et par stykker af de unge og fulgte efter dem hjem og skulle se campingpas. Dagen efter kom der personale fra campingpladsen og gav besked om at de unge og deres familier skulle stille i informationen kl.12.00 med oppakning. De fik besked om at forlade campingpladsen. Totalt uacceptabelt
Vakantiegangers
01-07-08
Vi boede her med 3 små børn. Kæmpestor campingplads. Men mange gode faciliteter. Vi spiste ofte på restauranten ved receptionen. Maden var dejlig. Meget hurtig service. Når man har bestilt, så får man maden med det samme. Der findes børnestole. Swimmingpoolen var bare perfekt (især for børnene der kan stå overalt) og vi syntes også, at stranden var meget ren. Vi havde en af de nye mobilhomes. Langt fra swimmingpoolen og havet, men der var rigeligt med skygge. Helt perfekt! Der var myg, men ikke så mange. Der sker ikke så meget i området. Selvom det er sjovt at gå rundt i Caorle. Tip: tag en cykel med til børnene!
Erik
30-06-08
Vi boede på denne campingplads med vores søn på næsten 4 år. Og vi skal sige at det er en udmærket campingplads for små børn. Især swimmingpoolen. Vi syntes, det var ærgerligt at der ikke var så mange legepladser med legeredskaber. Vi havde meget godt vejr, og så er det dejligt at have en mobilhome med klimaanlæg. Sommetider var der mange myg, men ikke altid. Omgivelserne var ikke noget særligt. Byerne var kedelige og ellers skete der ikke så meget. Men Venedig er besøget værd. Campingpladsen er ikke så dyr. Pizzaer til 8 euro. Men en øl koster 3,70 euro.
Marjella Polman
30-06-08
Vi havde en alletiders ferie. Det var en skam at der var nogle mærkelige regler ved swimmingpoolen. Man skal betale for liggestolene, 6,50 euro pr dag. Så har man 2 stole med en parasol, men når man er uheldig så er de bedste steder reserveret i en uge. Man må heller ikke tage sin egen parasol med og det er meget kedeligt hvis man har små børn. Stranden er ikke helt perfekt. Campingpladsen selv er meget stor og flot, der er forlystelse til ung og gammel. Vi havde en alletiders ferie og campingpladsen er anbefalingsværdig.
van Veen
29-06-08
Vi er lige kommet tilbage. Vi boede på denne campingplads i en mobilhome i fjorten dage. Parken er velholdt, der er mange butikker, swimmingpoolen er udmærket for små børn, fordi den er højst 1,10 meter dyb. Parken har alt hvad man skal bruge. Vi er meget begejstrede over denne park. Meget god service! Kort sagt: vældig flot og vi bookede igen med det samme!!!!
Familie, Juni 2008
Familie W
Se fotos
28-06-08
Vi boede her i en uge i juni 2008 sammen med vores 2 børn på 2 og 4 år. Vi ville finde ud af om vi kunne lide en bilferie med to små børn. Tip: køb en portable dvd spiller med 2 skærme. Børnene morede sig vældig godt. Parken er velholdt og der sker nok, især for børnene. Men vi var uheldige og boede ved siden af nogle tjekiere der ikke overholdt reglerne og larmede efter kl. 23. Der var mange myg. Der var også mange gæster, selvom vi boede der i højsæsonen. Overnatningsstederne står meget tæt på hinanden. Det vil være endnu værre i højsæsonen. Der var også mange mennesker i Venedig. Så vi kommer ikke tilbage.
næste
Kort
Se på kort
Zoover-link på din hjemmeside
Kopier nedenstående link
Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder
Information om Caorle
Vejr Caorle
Kort Caorle
Billeder Caorle
Videoer Caorle
Spørgsmål og svar Caorle
Poll
Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?
Hollændere
Grækere
Skandinaver
Aktuelt resultat
Er du ejeren?
Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant.
Klik her for mere information