Bedømmelser Bed & Breakfast Le Giare***

Le Giare***
1 bedømmelse
Bedømmelser Bed & Breakfast Le Giare***
Via Cavour 233, 95018, Riposto
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Bed & Breakfast Le Giare***? Så læs bedømmelserne af Bed & Breakfast Le Giare*** i Riposto her, som er skrevet af andre feriegæster.
Bed & Breakfast Le Giare scorer et 9,0 fra 10, på grundlag af 1 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Bed & Breakfast Le Giare***? Læs bedømmelserne af Bed & Breakfast Le Giare*** i Riposto, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 17 feriefotos i Bed & Breakfast Le Giare*** på Zoover. Du kan se 1 video af Bed & Breakfast Le Giare***. - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

1 bedømmelse for Le Giare***

1 bedømmelse
9,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, Juni 2012
"Meget sød værtinde."
Bloss
9,0
02-07-12 Alt var fantastisk ! Værtinden Stella var noget af det sødeste og mest hjælpsomme :-) Vi fik et dejligt stort værelse med balkon og udsigt til Etna. Badeværelset var stort og med gratis shampoo. Rengøring og rene håndklæder hver dag. Morgenmaden blev anrettet som buffet på øverste etage med udsigt til Etna. Der var næsten alt vi kunne ønske os og vi kunne tage maden med ud på tagterrassen. Der var køleskab og fryser til fælles brug for gæsterne. Vi fejrede fødslesdag under vores ophold på Le Giare B&B og Stella reserverede et bord til os på byens fiskerestaurant. Mens vi var ude at spise havde Stella sat en flaske champagne og glas ind på vores værelse. Fantastisk service :-)

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information