Bedømmelser Campingplads Continental Lido**

20 maj 2013

Continental Lido**
534 Bedømmelser
Bedømmelser Campingplads Continental Lido**
Via 42 Martiri 156, I-28924, Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore)
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Campingplads Continental Lido**? Så læs bedømmelserne af Campingplads Continental Lido** i Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore) her, som er skrevet af andre feriegæster.
Campingplads Continental Lido scorer et 8,3 fra 10, på grundlag af 534 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Campingplads Continental Lido**? Læs bedømmelserne af Campingplads Continental Lido** i Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore), som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 408 feriefotos i Campingplads Continental Lido** på Zoover. Du kan se 2 Videoer af Campingplads Continental Lido**. - - -
Vent et øjeblik...

8,8
9,8
8,5
8,5
Vis karakter og bedømmelser fra:
Wim en Renate
9,0
01-07-08 Vi boede i en maxi comfort mobilhome med vores familie de sidste 2 uger. Det var en alletiders ferie! Gode faciliteter og beliggenheden ved søen er også udmærket. Vores børn på 2 og 4 år morede sig også udmærket, godt underholdningsteam.

Med partner
Anita
8,0
23-06-08 Vi er lige kommet tilbage efter at havde boet i en mobilhome på denne campingplads i en uge. Der sker nok på campingpladsen, men omgivelserne er også vidunderlige. Man har brug for en bil, så kan man besøge alle de smukke steder. Det kan altså varmt anbefales!

TdSking
9,0
22-06-08 Vældig flot campingplads. Helt i toppen! Børnene (på 15 og 12 år) kunne også godt lide det! Vi kommer igen næste år!

De bedste priser og last minute-rejser for Campingplads Continental Li...

Familie, Juni 2008
Marc
8,0
27-06-08 Continental Lido er en udmærket og velorganiseret campingplads med gode og rene faciliteter. Der var dejligt med børnene på 2 og 3 år. Vi kan anbefale campingpladsen til alle. Praktiske tips: -myg, VAPE virker meget godt, men er alt for stærk for børnene. Aktiviteter- de varede alt for langt for de unge børn i lavsæsonen. Der var varmt. Arenaen hvor alle aktiviteter finder sted er overdækket, så der er megen støj på campingpladsen til cirka kl. 23. Tag vandresko med. Der er smukt. Vi ønsker alle der skal bo her god fornøjelse.

Familie, Juni 2008
W. van Vlijmen
9,0
26-06-08 Vi (mand, kone og et barn på 2,5 år) er lige kommet tilbage efter at have boet på Continental i 2 uger. En meget flot og velholdt campingplads. Især for familier med små børn anbefalingsværdig! Vi boede i en luksuøs mobilhome. Vejret var ustædig. I omgivelser er der bjerge, vand og hyggelige landsbyer. Vores lille pige kunne godt lide minidiskoet hver aften, og legepladsen på campingen er en stor succes. Flot sø, swimmingpoolen er også flot. God og dejlig mad, priserne er rimelige. Kort sagt anbefalingsværdigt! Vi tænker på at komme tilbage en gang.

milumi
7,0
05-09-07 God camping især for børn. Pragtfuld swimmingpool ved søen. Vi havde desværre 7 dages regn i august måned, men også 7 dage med solskin. tja man kan aldrig vide det 100% med vejret i dette område!

De sanitære forhold er velholdte, rene. Ingen varm vand ti

Familie, Aug. 2007
Ron Jordaan
8,0
31-08-07 En udmærket campingplads mest velegnet for familier med børn indtil 12 års alderen. Dejligt poolområde med bølgeeffekt og vandrutschebaner mm. Rimelig god forretning og gode takeaway-måltider til billige penge. 'Nøglen' som man betaler med overalt er mege

Familie, Juni 2007
Wim Heun
10,0
01-09-07 Vi var der i juni måned, havde lejet en campingvogn og havde en perfekt ferie.
En velegnet campingplads for familier med små børn. Meget underholdning for både ung og gammel.
Alt er rent og pænt og meget velholdt.
Kan virkeligt varmt anbefale stedet for

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information