Hotel Dei Mille** Rom Hotelbedømmelser & Anmeldelser Hotel Dei Mille**
Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 327
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Der er desværre endnu ikke tilføjet nogen fotos Tilføj dit første foto!
5,2
38 Bedømmelser

Bedømmelser Hotel Dei Mille**

Via dei Mille, 7 b , 185, Rom
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Dei Mille**? Så læs bedømmelserne af Hotel Dei Mille** i Rom her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Dei Mille scorer et 5,2 fra 10, på grundlag af 38 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Dei Mille**? Læs bedømmelserne af Hotel Dei Mille** i Rom, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 4 feriefotos i Hotel Dei Mille** på Zoover.
Vent et øjeblik...

5,5
3,5
Børnevenlighed
1,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Grupperejse
PC21
2,0
2,0
Børnevenlighed
1,0
09-08-07 Meget dårligt hotel. Værelserne var snavsede, brusebadet var koldt, dårligt morgen komplet. Personalet var meget uvenligt. Vi var blevet advaret om at vi ikke måtte have alkohol på værelset. Vi havde sammen med et par venner købt vin til at tage med hjem,

ukendt
Gijs
8,0
5,0
4,0
11-06-07 Brusevandet var ofte koldt, så kom der en pakistan for at tænde en flamme et eller andet sted på altanen. Udmærket beliggenhed tæt ved banegården, men morgenmaden var dramatisk.

Grupperejse, Maj 2007
ik
6,0
10,0
6,0
5,0
05-06-07 Var i dette hotel sidste maj. Meget god beliggenhed i centrum. Syntes at maden var lækker, men rundstykkerne var for hårde og smagte ikke af meget. De havde lækre croissanter med sukkerglasur! Værelserne var ok. Bruseren hang ovenpå toilettet, og tapetet

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

I hvilket land serveres den bedste mad

Er du ejeren?

Zoover tilbyder forskellige muligheder og valg til ejerne af overnatningssteder.Klik her for mere information