Bedømmelser Campingplads Piantelle****

Piantelle****
193 Bedømmelser
Bedømmelser Campingplads Piantelle****
Via San Cassiano 1/A, I-25080, Moniga del Garda
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Campingplads Piantelle****? Så læs bedømmelserne af Campingplads Piantelle**** i Moniga del Garda her, som er skrevet af andre feriegæster.
Campingplads Piantelle scorer et 8,3 fra 10, på grundlag af 193 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Campingplads Piantelle****? Læs bedømmelserne af Campingplads Piantelle**** i Moniga del Garda, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 201 feriefotos i Campingplads Piantelle**** på Zoover. Du kan se 1 video af Campingplads Piantelle****. - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

3 bedømmelser for Piantelle****

193 Bedømmelser
6,3
5,7
4,3
5,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie, Aug. 2007
lisa
3,0
03-09-07 Vi lejede en mobilhome gennem et rejseselskab og mobilhomen befandt sig på den nye del af campingpladsen. Fantastisk beliggenhed. Mellem oliventræerne og der var udsigt over Gardasøen. Pizzaerne smager vældig godt, men personalet er ret uvenligt, undtagen

Med partner, Aug. 2007
Debora
5,0
20-08-07 Vi boede i et villatelt i den nye del af campingpladsen. Bortset fra sengen var teltet godt. Vi syntes, at campingpladsen var alt for rolig, der var ikke så mange aktiviteter og vi savnede en hyggelig bar hvor vi kunne drikke noget om aftenen. De sanitære

Familie, Aug. 2006
smits
4,0
5,0
22-08-07 Vi er lige kommet tilbage efter at have holdt ferie her i 2 uger, generelt har vi haft en god ferie der. Men campingpladsen var ikke hvad vi forventede af den. Pladsernes størrelse var meget varieret!! Der var ikke så meget underholdning og vores børn kun

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information