Bedømmelser Campingplads Piani di clodia****

Piani di clodia****
474 Bedømmelser
Bedømmelser Campingplads Piani di clodia****
Via Fossalta, 42, I-37017, Lazise
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Campingplads Piani di clodia****? Så læs bedømmelserne af Campingplads Piani di clodia**** i Lazise her, som er skrevet af andre feriegæster.
Campingplads Piani di clodia scorer et 8,2 fra 10, på grundlag af 474 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Campingplads Piani di clodia****? Læs bedømmelserne af Campingplads Piani di clodia**** i Lazise, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 256 feriefotos i Campingplads Piani di clodia**** på Zoover. Du kan se 6 Videoer af Campingplads Piani di clodia****. - - -
Vent et øjeblik...

7,5
9,7
8,6
8,5
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie med ældre børn, 2012
"Verdens bedste campingplads"
Mette Bluhme
8,0
11-06-12 Har været på pladsen 8 gange fra 2002 til 2011. Det er bare den bedste plads. Personalet er utroligt venlige. Der er et meget fint supermarked - minder om Brugsen. Der er to store poolområder med vand i forskellige dybder i de 7 pooler. Der er masser af underholdning og sportsskoler for børn og unge og det er gratis.
Der er ingen problemer med tyveri på pladsen. Vi har aldrig låst vores vogn, når vi har forladt den.
Der er mange danskere som gerne hjælper hinanden. I højsæsonen er der virkelig mange hollændere, men det er ikke et problem.
Der er altid varmt vand i bruserne og meget rent alle steder.
Man kan gå en fin tur langs stranden ind til den ekstremt hyggelige by Lazise, eller man kan tage den gratis bus fra pladsen.
Der er meget roligt om natten, der går vagter rundt og pladsen er hegnet ind og der er bomme ved indgangen.
Gode muligheder for at cykle på bjerget Monte Baldo.
Stranden ved pladsen er nærmest ikke eksisterende, men vandet er dejligt at bade i.
Kommer der igen.

Familie med ældre børn, Juli 2010
"Dyrt:"
Hans M Petersen
5,0
10,0
06-12-10 9 Euro for en hund på 3,5 kg er lige i overkanten.

Fam. med små børn, Juni 2010
"Lækker campingplads"
Heidi Villsen
8,0
17-07-10 Vi var familie på 4 afsted til piani di clodia 2 år i træk. Det er absolut pengene værd. Masser af underholdning for børnene og mulighed for skift af pools. Vi oplevede kun een gang at vi ikke kunne finde ligge stole på det nye pool område. De andre steder var der masser. Dog manglede vi alm. toiletter på dametoilettet hvor der kun var to stk, 1 børnetoilet og 3 "huller" i gulvet. Det er for lidt til 2 lange veje.
Gratis bus ind til Lazise var også rigtig dejligt. Kan absolut anbefales, og vi kommer gerne igen.

De bedste priser og last minute-rejser for Campingplads Piani di clodi...

Fam. med små børn, Juli 2009
"Godt sted, men mange hollændere i perioden"
århussianeren
7,0
02-08-09 dejligt sted at feriere, mobilhomet var af ældre dato, men fungerede.
de 2 badeområder er fantastiske for alle aldre, men der er morgenkapløb for at få en solvogn, og stedet er ligeglage med at folk optager en, men slet ikke bruger den i løbet af dagen.
i de sidste 2 uger af juli hvor vi var der, er 4 ud af 6 hollændere, og mange af dem "fylder" meget.

Med partner, Juli 2008
"Bedste plads til dato"
Allan O. F.
07-07-09 Super ferie på en suveræn plads - vi vender helt sikkert tilbage

Venner
saskia
7,0
26-08-07 Vi var i Piani igen i år, og der var meget flot igen! Stranden er ikke noget særligt, campingpladsen vil lave noget smukt ud af den men kommunen forhindrer det. Det er ikke nødvendigt at lægge sit håndklæde ved swimmingpoolen, der er nok af liggestole. Ma

Familie, Aug. 2007
Hartjes
10,0
07-09-07 Vi havde en udmærket ferie igen. Stor standplads for campingvognen og to telte, centralt og tæt ved swimmingpoolene, Gardasøen og butikkerne. Børneagtig slagsmål for liggestolene, hvis ikke batteriet var tomt så ville jeg have lavet en film for youtube. V

Familie, Juli 2007
Derksen
6,0
10,0
26-08-07 Vi var i Piani di Clodia sidste sommer, den trejde gang vi har været der, og vi nød at holde ferie der, det var fantastisk igen!

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information