Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Værelser
Fra kr 365
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Lazise
291 Bedømmelser
Bedømmelser Lazise
Er du nysgerrig efter at læse, hvad andre syntes om deres ferie i Lazise? På denne siden kan du se andre rejsendes bedømmelser af Lazise. Har du også selv holdt ferie i Lazise? Så må du også gerne tilføje din egen bedømmelse.
Lazise scorer et 8,6 fra 10, på grundlag af 291 bedømmelser
Vil du gerne vide, hvad folk syntes om deres ferie i Lazise? Tag et kig på andre rejsendes bedømmelser af Lazise. Har du selv været på ferie i Lazise? Tilføj din bedømmelse her. - - - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

6 bedømmelser for Lazise

291 Bedømmelser
7,3
7,8
6,0
8,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie med ældre børn, Juli 2012
"Aldrig igen"
Jørgen Christe...
1,0
09-08-12 for mange mennesker,dårlig strand,plumret badevand

Fam. med små børn, Sep. 2011
"Sommer fra Maj - Oktober"
Palle Markussen
10,0
21-09-11 Vi har været der flere gange på forskellige årstider og det været dejligt hver gang, her får man det hyggelige italienske byliv.

Med partner, Sep. 2011
"Helt fantastisk"
Sanne Larsen
10,0
25-09-11 vi var på camping på Spiaggio D`oro med egen campingvogn. det var en stor overraskelse at vi selv skulle ha toiletpapir og håndsæbe med til toiletbesøg og der var tilsyneladende ikke noget køkken, fik dog senere at vide at der var et udendørs ved en anden sanitetsbygning. vi havde grillen med så vi klarede os. aftenlyset i Lazise er helt fantastisk flot og torvedagene er spændende. ligeledes landskabet i omegnen. vi kommer helt klart igen.

Fam. med små børn, Juli 2011
"Igen en dejlig ferie i Lazise"
Jakob Mikkelsen
10,0
03-07-11 Altid fantastisk Atmosfære og vejr. Byen i så hyggelig, med masser af gode spisesteder. Tag til Byen Cola og få verdens bedste lagsange, på en vingård. det er kun onsdag de har åben, og de har kun lagsange, men mums!!!

Familie med ældre børn, 2011
"Fantastisk sted....."
Fam. Larsen
10,0
06-06-11 Vi vender gerne tilbage mange gange igen. Skal afsted for 3. gang i år. Dejlig dejlig vi campere og nyder roen og den atmosfære der er i lazise.

Familie med ældre børn, Juli 2009
"Lazise og omegn (Gardasø)"
ha-fre
19-06-12 En ferie ved Gardasøen kan opfylde enhver feriegæsts forventninger.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?