Forside > Europe > Grækenland > Kreta > Gouves > Hotel Despo***

5,9
6,7
6,3
Tilføj bedømmelse

Vil du undgå skuffelser på din ferie til Hotel Despo***? Så læs her bedømmelserne af Hotel Despo*** i Gouves, som er skrevet af andre feriegæster.
  • Vejrprognose

EN (4)
NL (111)

rveen rveen
7,0
25-05-08 Vi havde et ferieophold på hotel Despo fra d.12.-19./5. og havde en skøn ferie. Simpel morgenmad (brødet var lidt) tørt. Lækker frokost og aftensmad. Hvis man ikke var der til frokost kunne man få en madpakke med. Stor afstand til stranden og til Gouves (ca. 20 min. til stranden). Utroligt venligt personale, Katharina (receptionisten) og Nikos (bartenderen) var enormt kundevenlige. Kan anbefale alle at tage på ferie på Hotel Despo.

LUC & ANNICK LUC & ANNICK
21-05-08 Maden var simpel men
lækker. Personalet var rimeligt venligt.
Standardværelserne trængte til at blive renoverede. Velholdt og pæn swimmingpool, men er måske lidt lille i højsæsonnen. Baren lukker allerede kl. 23 men så kan man tage hen på Rainbow, kan varmt anbefales med god musik og en meget venlig ejer.
Udmærkede pris/kvalitetsforhold, det er trods alt ikke et 5* hotel men et 3*.

Annie Annie
9,0
20-05-08 Synes at al den negative kritik er meget overdrevet! Maden var god, venligt personale, simpelt men pænt værelse, stor pool, rigeligt med plads omkring. Folk forventer åbenbart mere luksus, men for den pris som vi havde betalt var det god. Kan varmt anbefales!

De bedste priser og last minute rejser Hotel hos:

Med partner, Maj 2008
F. Kuiper F. Kuiper
8,0
09-05-08 Havde en skøn ferie, bl.a. takket være det meget venlige personale og de lækre og varierede buffetter.
Der er 15 min. gang til den lille strand. Gouves var rolig og rodet.

Venner, August 2007
M. Krul M. Krul
4,0
2,0
1,0
2,0
6,0
26-08-07 Hotel Despo var meget skuffende, den første nat blev vi henvidt til kælderen fordi der ikke var andre værelser. Maden var simpelhen bare ringe, æggene var mega gamle, brødet gammelt og tzazikien dårlig. Dette gjorde, at vi brugte flere penge end beregnet

Alenerejsende, August 2007
GJ Mulder GJ Mulder
4,0
6,0
24-08-07 Da vi ankom så alt fint ud, indtil jeg så værelset, der lå på første etage. Kun et lille vindue og et bruserhoved der ikke kunne hænges op. Desuden lå værelset overfor hotellets fælestoilet. Da jeg klagede måtte jeg vente fire dage på at få et bedre værel

117 Bedømmelser
7,4
6,3
7,7
6,9
6,9
7,1

Vis score og bedømmelser af :
  Vis alle (6)

Send til ven
Tilføj acco oplysninger
Udskriv bedømmelser
RSS feed
Zoover link på din hjemmeside Kopier nedenstående link

Klik her for alle Zoover gadget valgmuligheder
Spørgeskema

Hvilket europæisk land har den bedste mad?

Er du ejeren?

Zoover tilbyder forskellige muligheder og valg til ejerne af overnatningssteder. Klik her for mere information