Forside > Europa > Grækenland > Kos > Kos by (og omegn) > Embros Thermae

1 august 2010

Adresse
Vi har desværre ingen adresseinformationer om Embros Thermae
Tilføj bedømmelse

Vil du vide hvad andre syntes om Embros Thermae i Kos by (og omegn)? På denne side kan du læse bedømmelserne af Embros Thermae.
  • Bedømmelser (0)
  • Landkort
  • Fotos (7)
  • Videoer (0)
  • Tips (0)
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Embros Thermae Kos by (og omegn). Du kan selv tilføje en bedømmelse.>

Har du allerede besøgt denne seværdighed?

Bogstavstørrelse: A   A   A

EN (0)
NL (9)

Han Han
8,0
01-06-10 mei 2010. Alles weer voor elkaar, uitgegraven, nu weer een mooie kom. Zeker een aanrader!

Eloise en Marco Eloise en Marco
6,0
24-09-09 vond het vies tegen vallen. erg klein. de fietstocht er naar toe was wel leuk, maar uiteindelijk op plaats van bestemming, niet speciaal

Venner
O.K. Siebel O.K. Siebel
3,0
01-07-09 Bezocht 2009-06-01. niets meer van over. jammer! word elke jaar uitgegraven, maar een rotsblok kan naar benedenkomen.

han han
1,0
16-06-09 bezocht 2009-05-22. Niets meer van te zien, alleen nog een nietig stroompje water wat rechtstreeks de zee inloopt.
Dus klim mooi, maar inspannend, bad weggespoeld?

Karin Karin
10,0
07-10-08 Heel erg gaaf om naar toe te gaan. Wij hadden een motor gehuurd en zodoende konden we nog een flink stuk beneden komen.

Daarna te voet verder, wat een prachtige rotsen om je heen, echt wauw !

Het water was heerlijk en je kon de temperatuur zelf bepalen, wilde je het warmer dan ging je richting het warm water, wilde je aangenaam dan ging je een beetje in het midden relaxen.

Nogmaals super deze ervaring !

riet en ad riet en ad
9,0
19-04-08 zijn van 03 okt tot 28okt op kos
geweest en hebben heerlijk genoten
van de sfeer op het eiland en zijn ook naar de warmwater bron geweest het was net of in afrika aan kwamen het was geweldig dat uit zicht en lekker indat water gaan dit jaar gaan we
weer terug en zeker weer naar de bron want daar heeft de tijd echt stil gestaan

John Groenendijk John Groenendijk
8,0
25-09-07 Als je aankomt denk je nou is dit alles. Maar als je het bad in gaat is het toch wel een belefenis! Lekker relaxen in het water. En een gratis excursie. We hebben mensen met de fiets zien gaan, respect voor hun want dit is een enorme opgave om er te komen (wel allemaal asfaltweg!) Ga je met de auto dan kun je nog een stuk naar beneden rijden daar is nog een parkeerplaatsje. De terrasjes boven op de berg zijn gezellig om nog even bij te komen.

marieke marieke
10,0
21-08-07 afgelopen juli zijn wij ook naar de warmwater bronnen geweest alleen zijn wij er om 3uur 's nachts heen geweest met dimitri. Het was echt heerlijk. Zo lekker warm en je kan dan mooi genieten van de vallende sterren.

Linda Bruggink Linda Bruggink
8,0
19-07-07 Dit moet je echt mee maken!
Er komt warm water uit de grot en loopt de zee in. Dit is gedeeltelijk afgeschermd door rotsen. Je kunt dus zo het warme bad inlopen. Dit schijnt goed te zijn voor je huid!
En het is nog gratis ook!
De taverne die er bij zit is niet de moeite waard om te gaan eten! Duur en absoluut geen kwaliteit!

9 Bedømmelser
6,7

Vis score og bedømmelser af :
  Vis alle (9)
Med partner (8)
Venner (1)

Søg
Zoover link på din hjemmeside Kopier nedenstående link

Klik her for alle Zoover gadget valgmuligheder

Bedste overnatningssteder i Kos by (og omegn)

Spørgeskema

Hvad er din største irritation i lufthavnen