04-09-06
Prachtige bungalow! Prima ingericht, heerlijk bed, zalig ligbad, leuke woonkamer, redelijk compleet ingericht keukentje, een heerlijke veranda en voortuin met uitzicht over zee. Het zwembad is mooi , ruim en schoon.
Het niet al te grote 'complex' ligt op een heuvel, boven het toeristische, drukke Dassia. Te voet een hele klim, maar met eigen vervoer (huurauto of scooter) geen probleem.
Al met al een prima accomodatie voor een een redelijke prijs.
Enige kleine minpuntje zouden de muggen zijn, maar daar kan je je met een beetje hulp van de eigenaar redelijk tegen wapenen.
Airco kost 6 euro p/d extra, maar is niet echt nodig.
Wij hebben het hier geweldig naar onze zin gehad!
20-08-06
van alle problemen kwamen we GEEN tegen.aangekomen kregen we een appartement ipv studio omdat hij geluidsoverlast voor ons wilde beperken van de italianen.klantgericht en niet extra betalen!wij zaten in de nieuwbouw,airco moest betaald worden,6 euro p.d,kluis in appartement,10 euro p.w,maar dat is normaal om te doen.je hebt een kaartje voor de stroom,geen uitbuiting gezien door de eigenaar,uiterst vriendelijke man.zeer mooie ligging,de klim naar boven is dan zeker de moeite waard!ongedierte was er niet,behalve wespen maar die heb je ook thuis.wel goede bescherming tegen muggen meenemen!!ook GEEN geluid van disco's,daar zit je hoog genoeg voor,wij snappen niet hoe iemand daar last van kan hebben.wij waren in het hoogseizoen(augustus)en dan zijn er alleen maar italianen..erg druk met hun eigen auto's, en ontzettend veel scooters.verder prima vakantie gehad, deze accomodatie is n aanrader!!