Bedømmelser Lejlighed Cap d`Agde

Cap d`Agde
8 Bedømmelser
Bedømmelser Lejlighed Cap d`Agde
Cap d`Agde
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Cap d`Agde? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Cap d`Agde i Cap d`Agde her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Cap d`Agde scorer et 10,0 fra 10, på grundlag af 8 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Cap d`Agde? Læs bedømmelserne af Lejlighed Cap d`Agde i Cap d`Agde, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 5 feriefotos i Lejlighed Cap d`Agde på Zoover. Du kan se 1 video af Lejlighed Cap d`Agde. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Cap d`Agde Cap d`Agde. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

8 bedømmelser for Cap d`Agde

8 Bedømmelser
9,5
9,9
8,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Alenerejsende, 2012
"Fantastisch appartement!"
Erwin
9,0
18-11-12 In voorgaande jaren heb ik dit appartement al vaker gehuurd, toen was het ook geheel niet slecht, maar dit jaar is het appartement van eigenaar gewisseld en eigenlijk van binnen kompleet gerenoveerd: fantastische nieuwe keuken voorzien van alle moderne apparatuur, nieuw bed van zeer goede kwaliteit, leuke moderne inrichting van het komplete appartement. Dit is naar mijn mening een van de beste appartementen in zijn huurklasse.

Med partner, 2012
"Top studio met zicht op o.a. zee ;-)"
Jan
9,0
10-10-12 Prachtig nieuw en modern ingerichte studio, met alle nutsvoorzieningen die je nodig kan hebben tijdens je verblijf. Correcte en vlotte huurafhandeling. Geen enkel negatieve opmerking te maken.

Med partner, Sep. 2012
"In één woord: Geweldig!"
Wendy
9,0
13-10-12 Dit appartement ligt op een heerlijke locatie, slechts op loopafstand van de gezelligheid van winkeltjes, bakker en uitgaansgelegenheid. En natuurlijk het schitterende strand!
Het appartement is modern gerenoveerd en ziet er geweldig uit. Het straalt rust en comfort uit, het appartement is dan ook van alle gemakken voorzien!
Een heerlijke esspresso bij het ontbijt, even je mail checken via wifi of gewoon het nieuws kijken... Het is allemaal mogelijk!

Kortom, het is een geweldig appartement op de juiste locatie! En zeker een aanrader.

Alenerejsende, Sep. 2012
"Een heerlijke plek in de zon!"
Miles
9,0
16-09-12 Als je een lekkere blootvakantie wilt is dit appartement zeker een aanrader. Enkele minuten lopen van het strand. Het appartement is van alle gemakken voorzien en uitstekend geschikt voor twee personen. Het is modern ingericht met een uitgebreide keuken, zelfs een ingebouwd espresso apparaat ontbreekt niet. Mocht je een film willen bekijken, in een haarscherp lcd-scherm is voorzien en waar je ook Nederlandse zenders en radio kunt ontvangen. Wifi ontbreekt niet dus je kan dagelijkse je mail checken. Het terras kent een groot zonnescherm met comfortabele stoelen. Het bed is uitstekend. Daar waar veel appartementen aan een lift ontbreekt kan je hier gemakkelijk je boodschappen bijvoorbeeld met de lift meenemen. Op loopafstand vind je winkels met o.a. bakker, traiteur etc.
Kortom, een aanrader!

Med partner, Aug. 2012
"Geweldige plek"
Jan en Rita
8,0
17-09-12 Samen met mijn vrouw er een weekje er tussen uit geweest,. We kende Agde al, Meestal, hebben de france eigenaren er weinig aan gedaan. In deze studio is het een ander verhaal, compleet gerenoveerd door de nieuwe eigenaren en van alle gemakken voorzien maakt dit voor ons een super locatie, zon zee strand en de beste croissants onder handbereik maakt dit een een super studio, wij komen hier terug !!!! aanraders als je naar huis wil gaan zonder bikini strepen !!!! Jammer genoeg al in het begin van het jaar snel volgeboekt.

Med partner, 2012
"Geweldige vakantie Heliopolis J 10"
fransenhennie
8,0
28-06-12 Heliopolis J10 studio. Geheel nieuw verbouwde studio waar niets aan het toeval is overgelaten, we komen al jaren in Cap d Agde maar dit is de beste ontdekking sinds jaren. Eindelijk geen huisjesmelker maar iemand die begrijpt dat je als gast ook in je vakantie wil genieten en niet in een accomodatie die is ingericht met grof vuil. Deze studio heeft alles wat ik wil in mijn vakantie en !!! ZEEZICHT ;-)

Med partner, Juni 2012
"Super studio"
arnold17522
8,0
02-07-12 Geweldig mooi aanrader !!!!!!!!

Med partner, Apr. 2012
"Fantastisch appartement"
guus
9,0
15-08-12 Het appartement is schitterend ingericht. Alles is nieuw.
Niets ontbreekt.
De ligging is prima. Vlak bij het strand en de winkels.
Lift is voor oudere mensen zeer zeker groot pluspunt.
1 klein minpuntje : door het vaste bed is de studio bij slecht weer wat aan de krappe kant.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information