Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 626
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Mercure Paris Gobelins Place d'Italie***
7,9
49 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie***
8 bis avenue de la Soeur Rosalie, F-75013, Paris
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie***? Så læs bedømmelserne af Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie*** i Paris her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie scorer et 7,9 fra 10, på grundlag af 49 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie***? Læs bedømmelserne af Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie*** i Paris, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 9 feriefotos i Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie*** på Zoover. Du kan se 1 video af Hotel Mercure Paris Gobelins Place d'Italie***. - - -
Vent et øjeblik...

6,2
7,8
Børnevenlighed
8,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, Apr. 2008
R.S. Mentink
Børnevenlighed
8,0
06-05-08 Udmærket hotel, pænt og velholdt, venligt personale, god beliggenhed, meget anbefalingsværdigt.

Med partner, Aug. 2007
Wij
3,0
8,0
23-08-07 Flot hotel!! Smukke ordentlige værelser. Værelserne er ikke helt store, men store nok. Badeværelset er også ordentligt! Personalet er uvenligt. Vi bad om anbefalinger for at spise et eller andet sted, men vi fik ingen reaktion. Da vi tog af sted, blev os heller ikke spurgt, om opholdet har været behageligt. Man er næsten ikke i stand til at sige farvel. Rengøringsassistenterne er venligere end receptionspersonalet! Morgenmaden er rigtig god!!! Alt i alt har vi nydt ferien. Tip: skaf dig en metrobillet som er gyldig i antallet af dage, du opholder dig her. Metroen ligger i nærheden af hotellet og sådan kan man opdage hel Paris.

Loge
7,0
09-07-07 Hvis man har en temmelig stor bil, tag så ikke til det hotel. For så er det ikke muligt at komme ud af parkeringskælderen uden ordentlig materiel skade. Det er forresten næsten det samme ved alle hotellerne af den prisklasse i byen. Parkeringskælder udenfor byen kan anbefales. Servicen af hotellet er temmelig minimal. Indretning okay, men meget "clean", ikke hyggelig. Morgenmaden er god nok.

De bedste priser og last minute-rejser for Hotel Mercure Paris Gobelin...

Med partner, Juli 2005
G.M. van Dinther
4,0
8,0
30-07-07 Udmærket, men enkelt hotel. Beliggenheden er lang fra de parisiske seværdigheder, men der er 3 metrolinjer i nærheden.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information