Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 340
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Ibis Wembley***
7,8
54 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Ibis Wembley***
South WayWembley, HA9 6BA, Wembley
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Ibis Wembley***? Så læs bedømmelserne af Hotel Ibis Wembley*** i Wembley her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Ibis Wembley scorer et 7,8 fra 10, på grundlag af 54 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Ibis Wembley***? Læs bedømmelserne af Hotel Ibis Wembley*** i Wembley, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 44 feriefotos i Hotel Ibis Wembley*** på Zoover. - - -
Vent et øjeblik...

Pris / kvalitet
Mad
Børnevenlighed
3,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Venner, Juli 2009
Pris / kvalitet
Mad
Børnevenlighed
3,0
19-03-10 Hotel Ibis Wembley i London, synes jeg er et fint Hotel. Dog lidt længere væk fra centrum end jeg havde regnet med. Det tager ca. 25 min med undergrunden, men kun 10 min med tog, som dog ikke kører så ofte. Hotellet ligger lige ved Wembley stadium, så hvis du skal til fodbold eller koncert der er den ideel. Men hvis du som jeg kommer til London for at shoppe eller være turist i centrum, synes jeg den ligger lidt for langt ude.. Morgenmaden var super god, med et stort udvalg.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information