Lejligheder Sharm el Sheikh | Storbyferie Sharm el Sheikh | Weekendophold & Miniferie
Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Værelser
Fra kr 63
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Sharm el Sheikh
7,5
876 Bedømmelser

Bedømmelser Sharm el Sheikh

Er du nysgerrig efter at læse, hvad andre syntes om deres ferie i Sharm el Sheikh? På denne siden kan du se andre rejsendes bedømmelser af Sharm el Sheikh. Har du også selv holdt ferie i Sharm el Sheikh? Så må du også gerne tilføje din egen bedømmelse.
Sharm el Sheikh scorer et 7,5 fra 10, på grundlag af 876 bedømmelser
Vil du gerne vide, hvad folk syntes om deres ferie i Sharm el Sheikh? Tag et kig på andre rejsendes bedømmelser af Sharm el Sheikh. Har du selv været på ferie i Sharm el Sheikh? Tilføj din bedømmelse her.
Vent et øjeblik...

8,0
9,2
9,2
8,9
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, 2011
"Kanon sted."
Karsten hansen
9,0
09-01-11 Var der for føste gang sidst i november 2010. Det var ikke sidste gang boede på hotel sharm cliff virkeligt et godt sted.

Med partner, 2010
"Fantastiske snorkelstrande"
Lene kryger
8,0
31-07-10 Efter 3. gang i år, må jeg sige et super lækkert sted. Især Sharm Club hotel, det er bare fantastisk. Vi må snart af sted igen!!!!

Med partner, Okt. 2009
"Super ferie"
Tania Andersen
10,0
24-05-11 Vi var i Sharm el sheikh oktober 2009 og boede tæt ved Naama Bay på Hotel Calimera Royal Diamond Beach, det var et super hotel som vi gerne ville bo på igen, men desværre er der ingen danske rejsearrangøre der rejser til det hotel mere.
Det var et AI hotel som man jo ikke kunne sætte en finger på og værelserne var store, pæne og bestemt meget rene.

Vi var en tur i Naama bay 1 aften og det er jo lige som alle andre feriesteder hvor de meget gerne vil have man køber noget og kommer ind og besøger deres butikker.
Men vi valgte og spise på en hyggelig restaurant hvor vi fik forret, hovedret og drikkevare til 2 for 116 Egyptiske Pund = 116 Danske kroner.

Men hvis man gerne vil have lidt mere fred når man vil shoppe skal man helt klart tage ud til IL MERCATO - det er en udendørs shoppe arkade med en helt afslappet atmosfære.

Helt klart et sted vi skal hen igen og vi rejser faktisk til Sharm El Sheikh igen her d. 17/7-2011 - og vi glæder og helt sindsygt.

De bedste priser og last minute-rejser til Sharm el Sheikh hos:

Familie med ældre børn, Okt. 2009
""Pænt kat. 3 hotel""
Anette Rasmussen
4,0
19-10-09 Vi er netop vendt hjem fra en uges ferie på Sonesta Beach Hotel. Vi havde "all inclusive" hvilket egentlig var ganske fordelagtigt med børn.
Værelserne: standarden er ikke kat. 5 men et pænt kat. 3. Der er pænt og rent, absolut intet at sige til det, og hele resortet er fantastisk velplejet, tillige med de mange pools som vi dog ikke benyttede.
Maden: Helt fantastisk flot arrangeret buffet, kokkene står og laver maden med alle råvarer på bordet så man kan se hvad de kommer i. Hygiejen er i top, de bruger handsker når de rører ved maden. Dog skal man indstille sig på at skulle kapre bord for at få noget at spise om aftenen, og når aftensmaden starter, er der en kø så lang som i Bilka til jul. Der er ganske enkelt ALT for mange mennesker i forhold til hotellets kapacitet - Stranden er noget "skod" - igen alt for mange mennesker på for lidt plads. Vandet er fantastisk med flot koralrev. Hotellet er domineret af russere. Søger man et kat. 5 hotel - så vælg et andet.

Grupperejse, Dec. 2008
"Fantastisk sted."
Carl Johan Mølgaard
10,0
27-06-09 Meget fint sted. Har været der 12 gange i alt.
Dykke mulighederne ubegrænset.

Med partner, Nov. 2008
"Super fedt"
Annemette
10,0
15-02-09 Vi skal til Sharm igen i maj 2009.

Vi glæder os.

Fam. med små børn, Aug. 2008
"Fantastisk sted!!!!"
Tatjana Nielsen
10,0
16-07-09 Den bedste sted jeg har været på ferie indtil videre.Har været der første gang sidste sommer sammen med ungerne,vi er lige kommet tilbage derfra igen efter 14 dage,og det var vores 5. gang på 1 år,og helt sikkert bliver det ikke sidste gang vi har været der.Min datter på 8 har prøvet at snorkle der for første gang og hun har bare fået en rigtig god oplevelse af det.

Familie, Jan. 2008
"Vi gør det igen"
Claus Juul
5,0
10,0
23-08-08 Lækkert undervands liv, min datter på 1½ år kun oplevede via. mit digitale undervands kamera, det skal vi gøre noget ved, ved en anden lejlighed.

Familie med ældre børn, Juli 2007
"Et fantastisk sted"
Gitte
10,0
23-04-09 Vi var i Sharm i 2007 og kommer igen den 2. juli i år.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

I hvilket land serveres den bedste mad