Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra -
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
The Grand Resort*****
223 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel The Grand Resort*****
Red Sea, Hurghada
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel The Grand Resort*****? Så læs bedømmelserne af Hotel The Grand Resort***** i Hurghada her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel The Grand Resort scorer et 8,7 fra 10, på grundlag af 223 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel The Grand Resort*****? Læs bedømmelserne af Hotel The Grand Resort***** i Hurghada, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 184 feriefotos i Hotel The Grand Resort***** på Zoover. Du kan se 2 Videoer af Hotel The Grand Resort*****. - - -
Vent et øjeblik...

8,8
8,1
9,7
8,7
Vis karakter og bedømmelser fra:
Med partner, Nov. 2010
"Superlækkert hotel!"
Hougaard
8,0
13-11-10 Netop hjemkommet fra en skøn uge på et fantastisk lækkert hotel med perfekt beliggenhed tæt ved den skønneste strand. Topservice overalt på hotellet, søde mennesker, flotte og pinligt rene værelser, 3 forskellige restauranter gjorde at man ikke blev træt af det samme slags mad, men kunne frit vælge hvor man spiste hver aften. God og sjov underholdning hver aften med forskellige shows. Kæmpestort område med 2 store poolarealer, det ene med en ø i midten som poolen gik rundt om. Fantastisk flot og 1001 nats eventyr-stemning om aftenen når alle lysene var tændt. Det eneste sted man fornemmede at der boede mange mennesker var ved buffet'erne, desværre har en del mennesker dårlig opdragelse, de styrter rundt og maser for at komme frem til maden, som om det var deres sidste måltid. Men det kan hotellet jo ikke gøre for! Der er hele tiden tjenere der sørger for at man ikke mangler noget, og fylder op alle steder, så maden er frisk, rigelig og meget indbydende. Vi kommer helt sikkert igen.

Familie med ældre børn, 2010
"Rigtig flot hotel"
Karin Bergholt
10,0
14-08-10 Super lækkert hotel - værelserne var lækre og store. Poolområdet smukt og eventyrligt.
Maden var rimelig - buffeten var ikke noget særligt, men man kan bestille bord på en af flere af hotellets restauranter, men det er svært at få plads, så bestil allerede på første dagen på hotellet.
Hurghada er ikke en by man sådan bevæger sig rundt i i aften og nattetimerne som andre turistmål - det skal man lige vende sig til da man godt kan føle sig lidt bundet til hotellet.
Fin service på hotellet.
Man skal med bus ind til byen, som går lige på den anden side af vejen.

Grupperejse, Mar. 2010
"Jeg vender gerne tilbage"
Jeanette
10,0
19-03-10 Hotel Grand resort i Hurgahda er noget helt specielt. Jeg er netop hjemvendt fra en uges ferie på Grand resort. Vi var hele familien afsted, den yngste er 1 år og den ældste 53 år. Vi har kun positive ting at sige om hotellet og personalet. Vi manglede ikke noget som helst under opholdet, alle var meget imødekommende og hjælpsomme. Den 2. aften vi havde på hotellet skulle vi spise på en restuarant under åben himmel, jeg blev voldsom angrebet af myg og fik knap 200 mygstik, vores housekeeper gav mig dagen efter noget der kunne lindre kløen, det synes jeg var meget venligt af ham, hver gang vi mødte ham spurte han til mig. Det synes jeg var dejligt at der er nogen der interessere sig for os, unden at vil have drikkepenge for det. Han bedte ikke selv om det en eneste gang, men hver dag fik han nogen. Jeg vil gerne give dem drikkepenge for deres venlighed og hjælpsomhed, men til dem der er flabet og selv spørg efter dem, bliver jeg lidt forarget over.

De bedste priser og last minute-rejser for Hotel The Grand Resort*****...

Venner, Mar. 2010
"1001 nats eventyr"
Julie
10,0
13-03-10 Har lige været på en skøn skøn ferie til hurghada - på Grand resort. Hotellet er kæmpe stort, men utroligt flot. Særligt om aftenen, hvor der er en helt særlig stemning pga. det flotte lys.
Værelserne var også rigtig flotte, og jeg følte mig som prinsesse for en uge.
Personalet står på pinde for en, og i længden bliver det lidt for meget med al den service. De vil gerne tjene lidt ekstra drikkepenge, og deres meget lave løn taget i betragtning, forstår man dem godt. Men man er nødt til at hænge "do not disturb" skiltet ud, for at undgå de mange besøg og "er alt iorden?" tjek i løbet af dagen og aftenen.

Beliggenheden er ikke noget særligt, de sædvanlige turistfælder af souvenirsbutikker og restauranter. men stranden er rigtig fin. Men også der, bliver man vartet op i hoved og r.. af tjenere, der gerne vil servere drikkelse.

Alt i alt har det været en fantastisk ferie, og jeg kommer gerne igen.

Med partner, Juli 2009
"Imponerende område og udmærket hotel."
Jan og Gurli Hansen
4,0
5,0
9,0
12-08-09 Vi var her for 3 år siden og må desværre konstatere at standarden på hotellet er faldet noget. Det kører på drikkepenge og personalet gør alt for at få del i dem; henvendelser fra personalet 4 gange på 2 timer efter kl 21 på værelset er for meget. Desuden ser hotellet lettere slidt ud, løse fliser, defekte solvogne og parasoler.
Men på trods af dette kommer vi helt sikkert tilbage.

Fam. med små børn, Okt. 2008
"Grand resort er et super hotel"
R jensen
8,0
26-06-09 Et fantastisk hotel for alle aldre fin opvarmet børne-pool og en opvarmet for de større og en KOLD for de seje….. service er ok kan kun sige at dette hotel er et besøg vær. Har været der 4 gange.

Familie med ældre børn, Aug. 2008
"Super venlig betjening og lækre værelser"
Randi Elkjær
10,0
26-12-08 Alle "stod på pinde" for en. Og gensidig venlighed gør, at man får nogle gode snakke, og alt var bare i orden

Familie
Boots
8,0
19-05-08 Vi var her i slutningen af april."Bare en oase af fred og ro". Skøn strand! Meget store og lækre familieværelser! Alt var rent og velholdt. Fantastisk pool og poolboy's sørger for en liggestol (mod lidt drikkepenge). God men lidt ensformig mad. Hold godt øje med hvilke mønter taxa-chaufføren giver tilbage... vi blev nemlig snydt! Komplekset er så stort at det føles som en labyrint de første par dage! Så ankommer man om natten kan man bedst bede personalet om at vise vej til værelset, ellers er det næsten umuligt at finde!

Med partner
Carine
8,0
17-05-08 Det er et meget smukt hotelkompleks.
Kan varmt anbefales.
Maden er meget lækker og varieret. Men ærgerligt at drinksene er så dyre!

Familie, Maj 2008
Anoniem
5,0
7,0
15-05-08 Vi havde 13 overnatninger her. De havde en meget god 'kids club'. Fyren som gjorde rent på vores værelse var både irriterende og intimiderende. Hvis jeg ikke gav ham drikkepenge hver dag blev han ubehagelig. Han spurgte hver dag: 'You have a problem?'. De fleste egyptere er dog meget venlige mennesker. Hyggeligt og lækker mad på Maxieme's restaurant, med super service. Vi havde alle tiders ferie.

1 2 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information