Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 885
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Jungle Aqua Park****
478 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Jungle Aqua Park****
Safaga Road, 1908, Hurghada
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Jungle Aqua Park****? Så læs bedømmelserne af Hotel Jungle Aqua Park**** i Hurghada her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Jungle Aqua Park scorer et 9,0 fra 10, på grundlag af 478 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Jungle Aqua Park****? Læs bedømmelserne af Hotel Jungle Aqua Park**** i Hurghada, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 578 feriefotos i Hotel Jungle Aqua Park**** på Zoover. Du kan se 6 Videoer af Hotel Jungle Aqua Park****. - - -
Vent et øjeblik...

6,7
9,3
9,7
10,0
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie med ældre børn, Dec. 2010
"Mægtigt badeland."
Oliver
10,0
18-12-10 Meget fint og rent hotel, med alt til børnene fra 2-14 år. Kæmpe badeland med livreddere overalt. Rigtig rart med 6 forskellige buffetrestaurenter, eks. italiensk, tysk, mexikansk osv. Ingen kø ved rutchebaner eller restaurenter i december måned. Hotellet ligger 10-15 min gang fra strand, gratis hotelbus 2 gange i timen.
Korte bukser/bluse fra kl. 9-16, ca. 25-28 grader om dagen, 16-19 grader om aftenen. Under solbadning kunne der være fluer, som kunne være lidt generende.

Fam. med små børn, Nov. 2010
"Vil gerne tilbage..."
AltAndetTaget
4,0
10,0
17-06-11 Vi havde en fantastisk uge i november 2010. 2 voksne og dreng på 12½, pige på 10.
Vi var i badetøj i alle dagtimer, og shorts og t-shirt om aftenen.
Ligger kedeligt i ørkenen, men vi valgte at tage til super-duper badeland, og dét fik vi. Maden er OK - ikke stor kunst, men helt fin, og betjeningen fra næsten alt personale er fantastisk (vi var ikke helt tilfredse med indcheckning, men alle andre opvejede så rigeligt).
Vi tager nok tilbage

Fam. med små børn, Mar. 2010
"Vildt stort og flot"
Torben Jensen
10,0
06-04-10 Kæmpe oplevelse, stort pool og park område, mange spise muligheder og underholdning. en skam det ligger i en ørken. Men dog kun 800 m. fra en udemærket strand og ca. 10 km ind til centrum af Hurghada. Meget fly støj trækker dog lidt ned.
Men servicen og renligheden kan der ikke sættes en finger på.
Virkeligt et besøg værd for familien samt med børn, men 2 uger på dette hotel er for meget, så skal man være villig til at rejse rundt og opleve andet af Egypten

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information