Ankomstdato
Afrejsedato
Personer
Fra kr 392
Den laveste pris fundet i løbet af de seneste 48 timer.
Vi gennemsøger de bedste rejsehjemmesider og finder de laveste priser!
Sheraton Miramar*****
327 Bedømmelser
Bedømmelser Hotel Sheraton Miramar*****
Red Sea, 32809, El Gouna
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Sheraton Miramar*****? Så læs bedømmelserne af Hotel Sheraton Miramar***** i El Gouna her, som er skrevet af andre feriegæster.
Hotel Sheraton Miramar scorer et 8,9 fra 10, på grundlag af 327 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Sheraton Miramar*****? Læs bedømmelserne af Hotel Sheraton Miramar***** i El Gouna, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 201 feriefotos i Hotel Sheraton Miramar***** på Zoover. Du kan se 1 video af Hotel Sheraton Miramar*****. - - -
Vent et øjeblik...
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Sheraton Miramar***** El Gouna. Du kan selv tilføje en bedømmelse.

Har du allerede besøgt dette overnatningssted?

Bogstavstørrelse: A A A

9,3
8,6
8,3
8,7
Vis karakter og bedømmelser fra:
Venner, Maj 2013
"Goed hotel maar niet "super""
josiane melchior
8,0
15-05-13 Mooie ligging,super vriendelijk personeel.Onze kamer had zeezicht en een kingsize bed,goed geslapen!Het eten vonden we niet speciaal,verleden jaar in Coraya beach in Marsa Alam was het beter.El Gouna is een gezellig plaatsje om een terrasje te doen.Wat we spijtig vonden is dat er aan het hotel geen huisrif was,we moesten naar de steiger van Zeytouna beach waar er wel een rif was maar bijlange niet zo mooi als verleden jaar.Al bij al een redelijk goed hotel maar het kon inderdaad beter!

Fam. med små børn, Maj 2013
"Hadden er meer van verwacht"
on5cdg
5,0
8,0
17-05-13 Wij hebben voor all inclusieve gekozen . Was best prijzig , hebben ongeveer 1000 euro betaald per persoon voor 1 weekje. Wat enorm tegen viel is dat we voor veel zaken moeten bij betalen. Bvb voor een cocktail . Ook weinig snacks te krijgen aan het zwembad of het strand. Het gaf ons niet echt een wauw effect. Vorig jaar voor 700 euro per persoon naar een sentido hotel in marsa alam geweest wat prijs kwaliteit veel beter was. In de haven veel mooie boten gezien maar verder niks te beleven. In el gouna zelf heb je het na 1 avond ook wel gezien . 1 weekje hier is voldoende. Nog 1 groot nadeel is zoals iemand anders reeds schreef ondanks all inclusieve moet je bij elk drankje een bonnetje aftekenen met je naam en kamernummer.

Med partner, Apr. 2013
"Goed hotel maar geen 5* waard !"
yolalambeets
7,0
05-05-13 Het hele domein is heel mooi en zeker 's avonds. Kamers zijn heel gewoon en onderhoud kan beter. Ontbijtbuffet is prima zn heel uitgebreid.
Bij All-inclusive 's middags snacks die weinig variatie toelaten. Avondbuffet zonder veel variatie en in alu-bakken die niet heel mooi zijn. Restaurant heel luidruchtig. Er kan nog veel gedaan worden aan netheid tafels buiten aan bar, deuren van de kamers. Veel last van muggen ! en van luidruchtige Egyptenaren op vakantie zonder discipline. Kinderen maakten van het restaurant een speelplaats en dames zwemden met lange kleren en hoofddoek wat eigenlijk verboden was. Goeie en genoeg ligbedden aan strand en zwembad. Sauna en wellness in het algemeen is maar basic. Geen animatie gezien.Toch een redelijke vakantie gehad maar zeker zijn prijs en zijn sterren niet waard. Egypte moet nog leren wat hotels betreft.

Familie med ældre børn, 2013
"Dit nooit meer"
De smedt
6,0
20-04-13 niet echt wat er beschreven stond. Veel mankementjes aan dit hotel op alle gebied. Vorig jaar movenpick gedaan en dat was veel beter.

Med partner, Mar. 2013
"Prima hotel om lekker uit te rusten"
Jeroen
8,0
30-03-13 Het hotel is mooi gelegen en erg leuk opgezet met diverse eilandjes. Afstand tot het hoofdgebouw is nooit echt ver. Bediening is vriendelijk en kamers zijn ruim en schoon. Ontbijt is prima en echt uitgebreid, heerlijk op het terras eten. Toch twee minpunten:

- Alles gaat met bonnetjes, ook als je all inclusive zit. Heb denk ik wel 100 bonnetjes van 0 euro getekend. Lijkt mij niet heel nuttig.

- Buffet restaurant is matig en zeker niet voldoende voor 10 dagen. A la carte restaurants zijn prima maar als je all inclusive zit moet je toch vaak bij betalen (soms tot 25 euro). Lijkt me niet helemaal de bedoeling van all inclusive.

Zou zeker nog een keer terug gaan, maar dan wel gewoon half pension.
All inclusive is het geld niet waard.

Med partner, 2012
"SUPER"
Luc Bosmans
9,0
28-10-12 We zijn er reeds voor de derde maal naar toe gegaan en voor 2013 staat dit hotel terug op onze planning. Een hoogwaardige service, perfecte keuken, en bekwaamheid van de heel vriendelijk personeel maakt dit resort één der allebeste aen de Rode Zee

Med partner, 2012
"Super hotel, zeer klant vriendelijk"
Janny
9,0
13-09-12 Kom er al voor de 8e keer, het is een goed hotel met ruime kamers. Het restaurant is ook goed, er is natuurlijk altijd verschil met thuis, maar keuze genoeg. Prachtig huisrif met prachtige vissen en koraal. Bediening erg aardig en behulpzaam. Ga er 6 november weer heen om lekker te genieten van de zon en de goede service van het hotel

Med partner, Juni 2012
"Heerlijk weekje uitrusten in de zon"
Dorien Buijs
8,0
08-07-12 Het is een groot resort (350 kamers) verdeeld over verschillende kleine laagbouw gebouwen in rode en aarde tinten. Wij hadden een kamer (nr 3154) in het rustige gedeelte van het resort aangevraagd en gekregen. Deze lag aan het strand, ruim van opzet, niet overdreven luxe en werd tijdens ons verblijf erg goed schoon gehouden. Het personeel is uiterst vriendelijk en zal er alles aan doen om de vakantie te laten slagen. Het eten is in buffet vorm, zowel ontbijt als avondeten. Veel keuze en vooral de Egyptische/Arabische gerechten vond ik erg lekker. Het vlees was niet altijd even mals, maar er was genoeg ander lekkers te kiezen! We hebben echt een heerlijke week gehad. Zeker aan te bevelen.

Familie med ældre børn, Apr. 2012
"In orde"
Fam. van der Poll
8,0
09-05-12 Zeer klantvriendelijk mooi aangelegd resort draagt duidelijk de sporen van tegenvallende bezetting. Hierdoor is het voor hun lastig om het voor ons bekende service niveau te handhaven. Niet in alle opzichten slaagt men daarin, maar de klantvriendelijkheid en het gevoel van gastvrijheid is gelukkig gebleven. We moeten ons realiseren dat de kostprijs door de aanbeidingen ook drastisch is gedaald tov 2 jaar geleden.Het kost minder, maar je krijgt ook minder. Echter nog altijd de moeite waard.

Fam. med små børn, Apr. 2012
"Niet meer zo goed als het was"
Ivo
9,0
30-04-12 Voor derde maal in Miramar en deze keer toch wat tegengevallen.
Het blijft een mooi resort. Prachtig aangelegd en mooie kamers. Personeel is ruim aanwezig, erg vriendelijk. De obers bij het zwembad waren alleen niet echt opmerkzaam.
Duikschool is goed en ideaal gelegen op het resort.
Het zwembad is mooi, goed verzorgd en was andere keren lekker verwarmd, helaas nu ijskoud! Dit kan niet voor een 5-sterren resort.
Buffet is goed en voldoende gevarieerd. Aanbod wat minder dan andere keren, waarschijnlijk door lage bezetting van 30%. A la carte restaurants zijn er op achteruit gegaan. Voor de grill thema-avond werden absurde supplementen gevraagd.
Erg jammer dat de espressomachines ingeruild zijn voor slappe nescafe.

Kortom, helaas niet meer zo goed als het was. Voor deze prijs gaan we volgende keer toch verder kijken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 næste

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information