Vælg et internationalt website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Startside Rejsemål Overnatningssteder Awards Tilføj bedømmelse Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Tilføj oplysninger om overnatningssted Startside Tilføj bedømmelse Dominikanske Republik Boca Chica Hoteller Boca Chica Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino**** Populære rejsemål Punta Cana Santa Bárbara de Saman Gaspar Hernandez Juan Dolio Cap Cana Boca de Maimon Guayacanes Villas del Mar Bahoruco Eslabón Populære rejsemål Punta Cana Santa Bárbara de Saman Gaspar Hernandez Juan Dolio Cap Cana Boca de Maimon Guayacanes Villas del Mar Bahoruco Eslabón Populær i Boca Chica Lejligheder i Boca Chica Hoteller i Boca Chica Hoteller Dominikanske Republik Bedømmelser Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino **** Bedømmelser Fotos & videoer Tips Spørgsmål og svar Vejrudsigt Hotel information Landkort 8,7 Der er desværre endnu ikke tilføjet nogen fotos Tilføj dit første foto! 2 Dansk bedømmelser 29 internationale bedømmelser Det var super. Jeg blev gift her i 2001. Fint vejr og flinke mennesker, jeg tager gerne tilbage. Hele vores familie og bedste venner kom med, de nød det også meget. wendy de hoog, 21 september 2007 21° / 31° 23 Apr 2018 Vejret Nummer 3 af 11 hoteller i Boca Chica 2 Dansk bedømmelser Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino 10 2 Bedømmelser Vurdering 10 Beliggenhed 10 Service 10 Pris / kvalitet 10 Mad 10 Værelser 10 Børnevenlighed 10 Swimmingpool - Hygiejne - Sprog: Dansk (2) Alle (22) ------------ Hollandsk (21) Tysk (5) Engelsk (2) Portugisisk (1) Party typer: Alle (2) ------------ Med partner (1) Sorter efter: Besøgsdato Tilføjelsesdato _._ 10 wendy de hoog, 21 september 2007 Beliggenhed 10 Service 10 Pris / kvalitet 10 Mad 10 Værelser 10 Børnevenlighed 10 Swimmingpool - Hygiejne - Det var super. Jeg blev gift her i 2001. Fint vejr og flinke mennesker, jeg tager gerne tilbage. Hele vores familie og bedste venner kom med, de nød det også meget. _._ 10 elysa, 01 september 2006 Beliggenhed 10 Service 10 Pris / kvalitet 10 Mad - Værelser - Børnevenlighed - Swimmingpool - Hygiejne - Jeg var her mellem jul og nytår 1998/1999. Det var vidunderligt med jule- og nytårsshow og det hele. Efter 8 år vil jeg gerne tilbage med min ven og se ham nyde det hele. Jeg forstår ikke kritikken af hotellet. Der er ingen kriminelle udenfor hotellet. Je Vil du undgå skuffelser på din ferie på Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino? Så læs bedømmelserne af Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino i Boca Chica her, som er skrevet af andre feriegæster. Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino scorer et 8,7 fra 10, på grundlag af 22 bedømmelser Læs mere Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino? Læs bedømmelserne af Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino i Boca Chica, som er tilføjet af besøgende. - - - Mindre tekst Funktioner for Hotel Coral Hamaca Beach Hotel & Casino**** Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Tilføj oplysninger om overnatningssted Udskriv bedømmelser RSS-feed Information om Boca Chica Vejr Boca Chica Kort Boca Chica Billeder Boca Chica Videoer Boca Chica Spørgsmål og svar Boca Chica Er du ejeren? Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information Zoover-link på din hjemmeside Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder