Bedømmelser Feriepark Skallerup Klit****

Skallerup Klit****
29 Bedømmelser
Bedømmelser Feriepark Skallerup Klit****
Nordre Klitvej 21, DK-9800 , Hjørring
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Feriepark Skallerup Klit****? Så læs bedømmelserne af Feriepark Skallerup Klit**** i Hjørring her, som er skrevet af andre feriegæster.
Feriepark Skallerup Klit scorer et 8,6 fra 10, på grundlag af 29 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Feriepark Skallerup Klit****? Læs bedømmelserne af Feriepark Skallerup Klit**** i Hjørring, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 14 feriefotos i Feriepark Skallerup Klit**** på Zoover. Du kan se 3 Videoer af Feriepark Skallerup Klit****. - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

4 bedømmelser for Skallerup Klit****

29 Bedømmelser
9,4
8,8
8,4
8,7
Vis karakter og bedømmelser fra:
Fam. med små børn, Juli 2008
"Sipmelthen gennemført og fantastisk"
kiki
9,0
24-06-09 Utrolig skønt beliggende feriecenter, lige ned til Vesterhavet. I den store centerbygning ligger der bl.a. et stor flot badeland med vandruchebane, svømmehal, spa og børnebassin. Der er et kæmpe legeland i 3 etager og et aktivitetsværksted der arrangerer en masse sjove aktiviteter for børn og voksne. Man kan f.eks. lave sine egne bolcher og fremstille sæbe og shampoo. Der er også en stor bondegår med en masse dyr samt ridecenter. Der er bowlingcenter, restauranter og et stort supermarked hvor priserne ikke er højere end andre steder - og det er jo ganske dejligt når man bor i store luksushuse med eget køkken.

Familie
Fam. de Kok
7,0
8,0
03-09-07 Vi er lige kommet hjem efter et ophold i denne feriepark. Meget smuk beliggenhed i klitterne. Vi var meget tilfredse med feriehusene (af træ) der var bygget for ca. 15 år siden. Husene bliver renoverede indenfor kort tid. Vi nød især godt af saunaen og boblebadet.

Familie
Youri, Peter & Von
9,0
16-08-07 Vi tilbragte 1 uge af vores ferie i denne feriepark. Skønne store feriehuse med sauna og whirlpool. Herlig terrasse, og nok af legemuligheder for børnene. Stranden er også skøn. der er dog mange myg om aftenen, således at man helst ikke skal sove med vinduerne åbne om natten, hvilket igen betydede at det blev for varmt og for indelukket i soveværelserne. Men ja, på den anden side var vi så heldige at have dejligt vejr.

De bedste priser og last minute-rejser for Feriepark Skallerup Klit***...

Grupperejse, Aug. 2007
Elger
7,0
8,0
21-08-07 Vi var en uge i denne feriepark. Vi havde lejet et temmeligt luksuriøst feriehus (K4). Rimeligt stort og smukt. Meget god beliggenhed i de lave klitter, og de fleste af husene ligger tæt ved stranden. Smukt svømmebad og i august er her ikke så mange folk. En god børnebondegård hvor børnene kan komme op at ride på en islandsk pony, evt. på en tur gennem klitterne eller over stranden. Godt sted!!

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Rundspørge

Hvilke europæiske turister er de mest velklædte?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information