Bedømmelser Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***

Vurdering

20 maj 2013

Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***
148 Bedømmelser
Torenhofstraat 2, 8420, Vosseslag
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** i Vosseslag her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa) scorer et 8,1 fra 10, på grundlag af 148 bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***? Læs bedømmelserne af Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** i Vosseslag, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 59 feriefotos i Lejlighed Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)*** på Zoover. - - -
Vent et øjeblik...
Bogstavstørrelse: A A A

1 bedømmelse for Park Atlantis (Orchidee Acacia Lotus Dahlia Iris Mimosa)***

148 Bedømmelser
Vis karakter og bedømmelser fra:
Familie, Maj 2004
fam.poulussen
11-04-08 Vi bookede på nettet. Beskidt sommerhus. Sengene var beskidt. Der var støv overalt, fedt drev ad kaklerne. Toilettet var beskidt. Badeværelset var fuldt med mug og hår, og vi bad om et rent hus, for vores søn har mange allergier og astma. Vi klagede med det samme, så fik vi en ny lejlighed i "højhuset". Den var meget mindre, stolene var i stykker, og der var et stort hul i køkkenet, et lille barn kan nemt falde ned i kælderen. Livsfarligt. Portneren og ejeren viste sig ikke mere at kunne træffes. Vi tog al bagagen og ledte efter et andet hotel (Duinzicht?). Det var meget bedre. Selvom ferien var blevet et helvede, efterlod vores "overnatningshotel" et meget godt indtryk. Efter at have klaget i lang tid fik vi i sidste ende kun depositumsummet tilbage.

Zoover-link på din hjemmeside

Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder

Poll

Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?

Er du ejeren?

Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant. Klik her for mere information