Vælg et internationalt website Zoover.at Zoover.be Zoover.ch Zoover.co.uk Zoover.com Zoover.com.tr Zoover.com.ua Zoover.cz Zoover.de Zoover.es Zoover.fr Zoover.gr Zoover.hu Zoover.it Zoover.lt Zoover.nl zoover.no Zoover.pl Zoover.pt Zoover.ro Zoover.ru Zoover.se Startside Rejsemål Overnatningssteder Awards Tilføj bedømmelse Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Startside Tilføj bedømmelse Belgien Vestflandern Oedelem Bedømmelser Oedelem Bedømmelser (0) Fotos & videoer (0) Overnatningssteder (4) Seværdigheder (89) Vejrprognose Kort Tips (0) Mere Spørgsmål og svar (0) 8,1 3 bedømmelser Vis alle anmeldelser Vis alle anmeldelser Der findes ikke nogen bedømmelser på engelsk for Oedelem Se bedømmelser på andre sprog. Eller skriv din egen bedømmelse. Tilføj anmeldelse Der er desværre endnu ikke tilføjet nogen fotos Tilføj dit første foto! Er du nysgerrig efter at læse, hvad andre syntes om deres ferie i Oedelem? På denne siden kan du se andre rejsendes bedømmelser af Oedelem. Har du også selv holdt ferie i Oedelem? Så må du også gerne tilføje din egen bedømmelse. Oedelem scorer et 8,1 fra 10, på grundlag af 3 bedømmelser Læs mere Vil du gerne vide, hvad folk syntes om deres ferie i Oedelem? Tag et kig på andre rejsendes bedømmelser af Oedelem. Har du selv været på ferie i Oedelem? Tilføj din bedømmelse her. - - - Mindre tekst 3 bedømmelser Oedelem 8,1 3 Bedømmelser Vurdering 8,1 Natteliv 5 Kulturelle tilbud 6,3 Omgivelserne 9,1 Atmosfære 8,9 Omsorg for naturen 10 Sprog: Dansk (0) Alle (3) ------------ Hollandsk (3) Party typer: Alle (3) ------------ Med partner (1) Fam. med små børn (2) Sorter efter: Besøgsdato Tilføjelsesdato oversæt Rustige landelijke omgeving. 8 C. Neeleman, 28 februar 2015 Natteliv - Kulturelle tilbud - Omgivelserne 9 Atmosfære 9 Omsorg for naturen 10 Rustige en landelijke omgeving onder de rook van Brugge, (15min verderop). Genoeg eetgelegenheden en ook wandel/fiets gelegenheden in de buurt. oversæt Dichtbij stad Brugge, rustig en landelijk gelegen. 9 Maritza, 04 juni 2013 Natteliv 7 Kulturelle tilbud 7 Omgivelserne 10 Atmosfære 10 Omsorg for naturen - Hou je van de rust en landelijke uitzichten? Maar wil je ook eens gaan shoppen of wat cultuur opsnuiven? Dan zit je in Oedelem perfect gelegen.Het ligt op een 10 min van stad Brugge met zn gezellige winkelstraten en vele bezienswaardigheden. oversæt Heerlijk landelijk 7 Visser, 12 april 2012 Natteliv 1 Kulturelle tilbud 5 Omgivelserne 8 Atmosfære 6 Omsorg for naturen - 10 min. van prachtige Brugge! Funktioner for Oedelem Tilføj bedømmelse Tilføj fotos Tilføj videoer Tilføj nyt overnatningssted Tilføj seværdighed Udskriv bedømmelser Information om Oedelem Vejr Oedelem Kort Oedelem Billeder Oedelem Videoer Oedelem Spørgsmål og svar Oedelem Rejsemål i nærheden Beernem Damme Moerkerke Maldegem Hertsberge Kruiskerke Knesselare Zoover-link på din hjemmeside Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder