Vælg et internationalt website
Vejrprognose og klima...
58 Bedømmelser
Bedømmelser Lejlighed Camacuri Residence****
Avenida Milio Croes 46, Oranjestad
Vil du undgå skuffelser på din ferie på Lejlighed Camacuri Residence****? Så læs bedømmelserne af Lejlighed Camacuri Residence**** i Oranjestad her, som er skrevet af andre feriegæster.
Lejlighed Camacuri Residence
scorer et
fra
, på grundlag af
bedømmelser
Er du nysgerrig efter, hvad du kan forvente af din ferie i Lejlighed Camacuri Residence****? Læs bedømmelserne af Lejlighed Camacuri Residence**** i Oranjestad, som er tilføjet af besøgende. Desuden kan du finde 172
feriefotos
Tips (0)
Vejrudsigt
Lejlighed information
Spørgsmål og svar (0)
Der er desværre ingen bedømmelser på dansk af Camacuri Residence**** Oranjestad. Du kan selv tilføje en bedømmelse.
Har du allerede besøgt dette overnatningssted?
Tilføj din egen bedømmelse
7,9
8,8
8,4
8,6
Vis karakter og bedømmelser fra:
Vis alle
Fam. med små børn, Apr. 2013
"Super!!"
Fam. Bakker
02-05-13
Net terug uit Aruba hebben wij genoten van het 4 persoons apartement van de fam. Brinkhaus op het Camacuri Residence. De tuin en zwembad werden goed onderhouden. Iedereen die er werkt is super behulpzaam en vriendelijk. Een auto is een aanrader, maar je kan ook de bus pakken.
Wij waren hier met een jong gezin, 3 volwassenen en 2 kindjes van 1,5 en 4 jaar. Ook de kinderen hebben genoten. Elke dag de kippen gevoerd en 'huisdier' de hagedis uitgebreid bekeken. Deze hagedis kwam elke dag even langs. Adrie de tuinman bracht ons 2x bananen uit eigen boom, hoe leuk!! Goede airco is aanwezig, net als andere benodigheden. Kleine supermarkt om de hoek, voor een grotere kun je beter naar de stad. Dit kan met de bus of auto. Nikky Beach is een prachtig strand met mooi helder water en zo nu en dan live muziek! Baby Beach is ook een aanrader als je kleine kindjes hebt. Het water is daar voor een groot deel ondiep en er zijn veel schaduwplekken.
Med partner, Feb. 2013
"Wij zouden hier zo terug komen"
vanderkraan
21-02-13
Ik sluit me volledig aan bij onderstaande (positieve) beoordelingen. Camacuri is bij ons bevallen omdat het kleinschalig is en omdat het niet in het toeristische deel van Aruba ligt. Je zit meer tussen de locals, wat wij erg leuk vonden (in plaats van alle hotels meer richting het westen). Dit kan voor sommigen echter een nadeel zijn, omdat je niet op loopafstand van de mooiste stranden zit. Nikky Beach zit op 10 minuten lopen, en het centrum was ongeveer 25 minuten lopen. Een supermarktje zat op 10 minuten lopen, maar die was mega duur. Wij hebben van de twee weken 1 week een auto gehuurd, wat sowieso een aanrader is wil je het eiland verkennen.
Fam. med små børn, Dec. 2012
"Mooie Oase in druk Oranjestad"
Ilona Eggink
21-01-13
Wij hebben genoten van ons verblijf in Camacuri. Het appartement was mooi gelegen aan het zwembad en de tuin was mooi onderhouden door Adrie, die ook altijd klaar stond als je iets te vragen mocht hebben. Kippen en hagedissen lopen vrij rond en het complex was ondanks dat er een boel mensen waren ( het was rond kerst en oud en nieuw) lekker rustig. Onze drie kinderen ( 12, 10 en 6 )vonden het ook erg leuk. Ze sliepen boven in de loft en dat ging prima. Airconditioning boven en beneden, maar meestal hadden we alleen waaiers aan. Er werd bijna elke dag schoongemaakt (behalve op feestdagen) en alle mensen die er werkten waren erg vriendelijk. De autohuur was ook goed geregeld en die moet je daar eigenlijk wel hebben. Bij aankomst het boodschappenpakket was ook erg handig.
Het enige kleine minpuntje vonden wij de slaapkamer beneden geen direct raam naar buiten had, zodat je deuren en ramen tegen elkaar los kon zetten en het wat meer doorwaaide. Wij zouden zeker teruggaan naar Camacuri.
Alenerejsende, Sep. 2012
"Mooi appartement, niet op een logische plek"
Guus Hartwig
5,0
6,0
25-09-12
Caracuma appartements is gelegen in een niet winkelachtig centrum, dit betekent dat de boodschappen in de supermarkt op 500 meter afstand niet voldoende zijn voor de Nederlandse toerist, indien jezelf wil koken, je mist bepaalde producten, o.a versproducten, verder is er in deze omgeving van oranjestad in straal van 2 km van camacuri weinig eetgelegenheden, op 600 meter zit aan strand wel een goed restaurant Barefoot, alleen niet voor dagelijks gebruik, vanaf 30 dollar ongeveer, wel een aanrader voor culinaire hoogstand.
Familie med ældre børn, Juli 2012
"Prima plek , rustig en toch dichtbij de drukte!"
Tanja van der BIjl
22-07-12
Heb alle beoordelingen gelezen en niets meer aan toe te voegen! Een auto is wel aan te raden. Eiland is niet groot ,maar wel leuk om elke dag weer naar een ander strand te gaan. Aruba is niet goedkoop ,maar als je goed uitzoekt waar je gaat eten prima te doen. Gemiddeld voor 4 volw ongeveer 80 Euro per dag. In ons huisje stonden 2 strandstoelen. Handig om mee te nemen. Bedje en parasol huur kan duur zijn op het strand.
Fam. med små børn, Juli 2012
"Gezellig complex"
d.vanvoorst
12-08-12
Leuk complex met vriendelijke mensen die de boel onderhouden. Huisje werkelijk van alle gemakken voorzien. Zeker ook voor kinderen een leuk complex. Voor tieners zonder rijbewijs wat minder. Strand op loopafstand. Aruba is prachtig maar duur, zeg maar gerust schreeuwend duur. Dus de keuken is op sommige avonden goed uitgekomen. Kan een verblijf hier zeker aanraden.
Familie med ældre børn, Juli 2012
"Prima verblijf"
Ron Rutten
19-07-12
Deze zomervakantie 14 nachten gelogeerd in Camacuri Residence. Zowel de beheerders als het personeel waren zeer gastvrij en behulpzaam. Het appartement was bij aankomst keurig schoon en opgeruimd. Bedden werden elke dag opgemaakt en handdoeken zo vaak als gewenst vervangen. Elke dag, met uitzondering van de zondagen, werd het appartement schoongemaakt.
Een volgende keer gaan wij hier absoluut weer terug!
Med partner, Juni 2012
"Wat een heerlijke plek!!!!"
Wim
Se fotos
05-07-12
Ons tweekamer appartement was goed ingericht, alles was aanwezig, werd elke dag ook schoongemaakt. Buiten was er een terras waar het goed toeven was. Mooie tuin rond de appartementen en ook rond het zwembad, alles werd goed onderhouden. Alle medewerkers van Camacuri waren super vriendelijk, niets was hun te veel. Er stapten ook wat dieren rond zoals, kippen, leguanen en hagedissen en die veroorzaakten geen overlast. Camacuri heeft ook een kleine bibliotheek en is er de mogelijkheid om een wasje te draaien en te drogen. Het complex lag ongeveer 400 meter van Nikky Beach, een kleine supermarkt en de bakker op ongeveer 300 meter, dus alles op loop afstand. Ook een bushalte was kortbij.
Med partner, Juni 2012
"Fantastische plek wij raden vrienden dit aan"
Ab de Leeuwe
5,0
07-06-12
dit park is zo schoon en de ontvangst was van meet af aan verwarmend dit park is kleinschalig heeft 40 huisjes geschakeld (appartementen) klein zwembad maar voldoende. Een auto huren is aan te bevelen. Als men van rust houdt, is dit een eldorado. De woningen huur je incl. Hotel service en af halen en brengen luchthaven. Moet nog vermeld worden dat de woningen een ruim terras voor hebben overkapt en een terras aan de achterkant niet overkapt. ligstoelen en zitjes rond het zwembad zien er uit als nieuw. Ik wil zeggen wij zijn kritisch waren voorheen altijd in 4 en 5 sterren hotels maar dit kunnen wij een ieder voor de volle 100% aanbevelen
Ab en Barbara de Leeuwe
Alenerejsende, Maj 2012
"GEWELDIGE ERVARING"
ElineOverdeVest
31-08-12
Ik heb 3,5 maand verbleven op Camacuri, het was echt een geweldig appartement, met alles erop en eraan, de tuin was goed onderhouden en zag
er fantastisch uit. het had een goed zwembad en de accomodatie is dicht bij oranjestad. je hebt op loopafstand een supermarkt en een broodjeszaak en kunt bij de receptie elke ochtend vers brood bestellen. Het personeel was super vriendelijk en stond altijd voor je klaar. ik heb echt een heerlijke tijd gehad bij Camacuri en wilde eigenlijk niet meer weg! ik kom hier zeker terug! heel erg bedankt allemaal!
næste
Kort
Se på kort
Zoover-link på din hjemmeside
Kopier nedenstående link
Klik her for alle Zoovers gadget-valgmuligheder
Seværdigheder i Oranjestad
Atlantis Submarines
Fort Zoutman
Wilhelmina Park
Seaport Village Mall
Gold Palace
Cultural Center (Cas di Cultura)
Cafe Bahia
Information om Oranjestad
Vejr Oranjestad
Kort Oranjestad
Billeder Oranjestad
Videoer Oranjestad
Spørgsmål og svar Oranjestad
Poll
Hvilke europæiske turister er de mest irriterende under ferien?
Hollændere
Grækere
Skandinaver
Aktuelt resultat
Er du ejeren?
Opret en Zoover konto og administrer dit overnatningssted, din seværdighed eller restaurant.
Klik her for mere information